TUŽNA SCENA NA GROBLJU LEŠĆE: Devojčice i dečaci pobegli iz ŠKOLE kako bi se oprostili od svoje Kike!
Kristina Kika Đukić, Foto: Ana Paunković

veliki gubitak

TUŽNA SCENA NA GROBLJU LEŠĆE: Devojčice i dečaci pobegli iz ŠKOLE kako bi se oprostili od svoje Kike!

Bila im je idol...

Objavljeno:

Mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić (21), koja je izvršila samoubistvo u noći između 8. i 9. decembra, sahranjena je danas u 13 sati na groblju Lešće.

Kristina Kika Đukić
foto: Ana Paunković / Printscreen

Porodica i prijatelji okupili su se na Lešću, a među prvima su stigle Kikina tetka Nada i njena ćerka Dragana. Nosile su venac na kome je pisalo: "Poslednji pozdrav Kiki". Njena rođena sestra Ivana tužnog lica nosi Kikinu fotografiju.

Mnogo Kristininih fanova koji su je pratili na Jutjub kanalu i kojima je bila idol, ne mogu da se pomire sa tim da je više nema. Dečaci i devojčice u suzama su došli da se oproste, a navodno su pobegli i sa školskih časova kako bi prisustvovali sahrani.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

Majka mlade influenserke nedavno je rekla da porodica želi da je sahrani prema običajima Srpske pravoslavne crkve, uz opelo koje će služiti sveštenik. Kako se navodi u saopštenju porodice, nizvesno je da li će sveštenik održati opelo zbog sumnje da se devojka ubila.

Podsetimo, Kika je u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove i igrala jednu od popularnijih igrica. Ona je i od strane mnogih "kolega" trpela nasilje na društvenim mrežama.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.