Gde je tu celulit, a gde su strije? Za samo mesec dana dobili smo 5 beba na estradi, a evo kako mame izgledaju sada! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić, Dragana Udovičić, Dragan Kadić

porodilje ili vanzemaljci?

Gde je tu celulit, a gde su strije? Za samo mesec dana dobili smo 5 beba na estradi, a evo kako mame izgledaju sada! (FOTO)

Sve porodilje obično nakon porođaja muku muče sa kilogramima, promenama raspoloženja, obavezama oko bebe, ali reklo bi se da se naše novopečene mame sa estrade nisu baš uklopile u taj šablon
Objavljeno: 19:18h

Ana Štajdohar

Lepa pevačica i njen suprug Nikola Demonja postali su 20. oktobra roditelji po drugi put, a Ana je par dana pre porođaja okačila fotku na kojoj se vidi koliko je kao trudnica bila uplašena, ali i velika.

Ana je imala ogroman stomak, ali je, posle samo par dana nekim čudom, uspela da povrati liniju, kako je odmah nakon porođaja i obećala.

– Dragi ljudi, mnogo sam srećna! Srećna jer je na svet došao Lav, što je živ i zdrav (ovo se i rimuje), što sam imala ludačku sreću da upoznam najboljeg docu na svetu, Nenada Kusljevića i njegov neverovatno ljubazni tim koji je učinio da mi porođaj koga sam se zentala čitavu trudnoću (zahvaljujući prethodnom traumatičnom iskustvu), ostane u glavi kao lep događaj. Srećna jer me kod kuće čeka moja ljubica bubica devojčica i moj savršeni muž. Srećna jer je sutra premijera Trolova, crtaća čijem sam glavnom ženskom liku dala glas. Toliko srećna da uopšte ne znam kako da poentiram ovo pisanje. Aj ćao, voli vas debela. (Ima da se sredim uskoro da budem k'o bombona, pazi šta vam kažem) - obećala je Ana nakon porođaja i obećano i ispunila.

Iz magazina Blic Zena Fotografija: Petar Markovic #bliczena #tackabar

A photo posted by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on

Slavica Ćukteraš

Nije prošlo ni nedelju dana, ustvari tačno toliko i jeste, kad eto - 27. oktobra na svet stiže beba još jedne naše lepotice.

Slavica i njen suprug, uspešan golman Vlada Avramov, postali su roditelji po prvi put i dobili devojčicu Viktoriju.

Slavica se porodila carskim rezom, pa je neko vreme morala da ostane u bolnici kako bi se oporavila. Iscrpljena mama stoga nije baš bila u prilici da se fotografiše i kači fotke po društvenim mrežama, pa nam je uskratila da vidimo kako izgleda.

Ipak, ona je na svom Instagramu objavila jednu fotku i pokazala nam da je "Viktorija ceo njen svet".

Viktorija????moj svet????????❤️

A photo posted by slavica cukteras (@cukterasslavica) on

Ali, čekajte najbolje tek dolazi!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.