Gde je tu celulit, a gde su strije? Za samo mesec dana dobili smo 5 beba na estradi, a evo kako mame izgledaju sada! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić, Dragana Udovičić, Dragan Kadić

porodilje ili vanzemaljci?

Gde je tu celulit, a gde su strije? Za samo mesec dana dobili smo 5 beba na estradi, a evo kako mame izgledaju sada! (FOTO)

Sve porodilje obično nakon porođaja muku muče sa kilogramima, promenama raspoloženja, obavezama oko bebe, ali reklo bi se da se naše novopečene mame sa estrade nisu baš uklopile u taj šablon
Objavljeno: 19:18h

Većina njih je neposredno nakon porođaja izgubila sve kilograme koje je nabacila u trudnoći, dovela liniju do savršenstva i naprosto zablistala. Naravno, ima i onih izuzetaka...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Seka Aleksić

Pevačica je otvorila sezonu i 24. septembra na svet donela preslatkog sinčića Jakova. Seka je trudnoću savršeno dobro podnela, ali još se bolje otarasila viška kilograma.

Spremni smo za večericu sa prijateljima... ???????????????????????????? #makeup @nailsblog_mb

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Seka se nekoliko dana nakon Jakovovog rođenja pojavila na rođendanu magazina Story i svi su naprosto zanemeli kada su je videli.

Story Party...❤️ @diline_dresses

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Nikolija Jovanović

Pevačica je brže bolje požurila za Sekom i porodila se samo dva dana kasnije.

Nikolija i njen dečko Relja Popović dobili su ćerkicu Reu, a s obzirom da je Niki mlada mama, trudnoća nije ostavila ni traga na njoj. Paparaci su je uslikali odmah nakon izlaska iz porodilišta, a kako je izgledala, reklo bi se da je nekom bila u poseti, a ne da se ona porađala.

Mama, tata i Rea danas???????? #relja #nikolija #rea #proudparents !!!!

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.