Ajfonkina mlađa sestra: Srbijo, spremi se - ovo je nova starleta - NATALIJA DUBAI, bivša novinarka! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić, Zoran Ilić

I idemo!

Ajfonkina mlađa sestra: Srbijo, spremi se - ovo je nova starleta - NATALIJA DUBAI, bivša novinarka! (FOTO) (VIDEO)

Kako uopšte nastaje jedna starleta, ko joj daruje ime i kako te devojke počinju svoju "karijeru"
Objavljeno:

Da li će jedna novinarka uspeti da se probije u ovom svetu, ostaje nam da vidimo! Za sada kako je rekla Tijana, potencijala ima, ali da li će biti iskorišćen na pravi način?

A photo posted by Natalija!!! (@natalija.dubai) on

Šta drugo reći, osim da joj kao bivša ekipa želimo svu sreću u daljem radu, a za naš portal Natalija Dubai izjavila je i sledeće:

- Iskreno, dosadilo mi je da ustajem u pola 7 svako jutro, idem na posao i ne ličim ni na šta jer je rano! Hoću da izlazim noću, da uživam u životu i da steknem prijatelje koji će mi dati mnogo više nego što može da pruži jedna plata novinara sa sve radom vikendima! Radim od 18. godine i više ne vidim poentu i smisao. Hvala vama na divnoj saradnji i super smo se družili, a od mene uvek očekujte samo ekskluzivu - rekla je Dubai i dodala:

- Uskoro ćete me videti u jednom rijaliti programu, ali s obzirom da su pregovori još u toku ne mogu da vam otkrivam detalje, sve ćete saznati prvi. A što se tiče frajera? To ću tek da vam pričam, poznati su najgori, ali oni skriveni... e oni svašta imaju da pruže jednoj devojci...

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.