Muž zvani šmekerica: Ovo što je Ljuba poklonio Nataši za rođ je vrednije od svih para sveta!
Foto: Damir Dervišagić

Iznenađenje

Muž zvani šmekerica: Ovo što je Ljuba poklonio Nataši za rođ je vrednije od svih para sveta!

Pevačica Nataša Bekvalac proslavila je svoj 36. rođendan sa prijateljima i porodicom
Objavljeno: 09:26h

Atraktivnu plavušu suprug Ljuba Jovanović iznenadio je putovanjem u austrijsku prestonicu, gde su proveli romantični vikend, a kako kaže izvor blizak pevačici, ona je bila oduševljena tim gestom.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Bekvalčeva i njen suprug u Beograd su stigli u nedelju, rano ujutru, i to zbog svadbe Natašinog kuma, kompozitora Alena Stajića koji je venčao nju i Ljubu.

- Ljuba ima previše obaveza, te gotovo uvek kasno dolazi s posla kući. S druge strane, Nataša nekoliko puta nedeljno ima zakazane nastupe, pa se tako često mimoiđu i retko imaju priliku da budu non-stop zajedno. Kako bi je iznenadio, Ljuba je uzeo dva slobodna dana i isplanirao romantični vikend u Beču pred Natašin rođendan - otkriva izvor blizak pevačici.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

- Uplatio je dva dana u hotelu „Saher“, gde su bili smešteni u jednom od luksuznih apartmana, a veče pred njen rođendan organizovao je privatnu večeru u restoranu hotela, samo za njih dvoje. Osoblje hotela bilo je oduševljeno tim gestom, pa se maksimalno potrudilo da ispuni svaku želju - dodaje izvor.

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.