Ne bi ih oprali ni Dunav ni Sava: Anđelka je imala skandalozan naziv za seriju, a Andriji nije bilo dobro kad ga je čuo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Andrija i Andjelka

to bi bio šou

Ne bi ih oprali ni Dunav ni Sava: Anđelka je imala skandalozan naziv za seriju, a Andriji nije bilo dobro kad ga je čuo! (VIDEO)

Na konferenciji Digital 2016 učestvovali su junaci čuvene serije "Andrija i Anđelka", Anđelka Prpić i Andrija Milošević, koji su govorili o fenomenu regionalne popularnosti koji je serija dostigla
Objavljeno:

Anastasija, ista si Majkl Džekson! Da li je nadmašila JK u fotošopu ili se zahvalila plastičaru? (FOTO)

"Ja nisam bila za naziv Andrija i Anđelka, bilo mi je rogobatno, ta duga imena, nije mi bilo slatko i pitko. Moj predlog je bio da se zovemo po nadimcima, ali nije bilo prirodno, jer smo tek počeli da radimo. Sunce, zlato je suviše njanjavo. Htela sam da muškarca zovemo Guzo, jer je to ženski nadimak, pa bi bilo komično, a da ženski nadimak bude Smrda. Andrija mi je skoro rekao: zamisli da su te ljudi nekim čudom poslušali i da me sada svi zovu Guza". Takođe, u užem predlogu našli su se sledeći nazivi: “I u dobri, i u zlu”, “Bračne vode”, “Voli me, ne voli me”, “Nemoguća misija”… Ipak, najjednostavniji naziv pokazao se najboljom, a najbolji dokaz za to je da je prvu epizodu 5. oktobra 2015. godine gledalo čak milion i 200 ljudi.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.