Neću da je slušam kako zavija! Karleuša i Stanija na ivici tuče! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

ispod njenog nivoa

Neću da je slušam kako zavija! Karleuša i Stanija na ivici tuče! (FOTO)

Pevačica nije želela da sedi u istoj emisiji sa starletom Dobrojevićkom, koja je nedavno postala i pevačica, te je demonstrativno napustila studio
Objavljeno: 11:48h

Jelena Karleuša je jedna od njih. Naime, pevačica je napustila studio u kom se snimala emisija "Grand specijal" zbog toga što se njemu pojavila i Stanija Dobrojević.

Njoj se nije dopalo da sedi u istoj emisiji sa starletom koja je propevala, pa je, samo pet minuta pre nego što je Stanija izašla na scenu, pobegla iz studija.

- Karleuša je bila raspoložena tokom snimanja, ali se njena faca promenila čim je ugledala Staniju. Rešila je da ode. Nastup koji je imao te večeri u Beogradu joj je bio izgovor kod Popovića što mora ranije da ide. Njemu nije htela da kaže da ne želi da sedi u istoj emisiji sa Stanijom. Kad je izlazila, čuo sam je da je rekla drugarici da neće da sluša kako jedna starleta zavija - rekao je izvor sa lica mesta.

Stanija se očigledno ovakvim postupkom Jelene Karleuše nije uvredila, te je čim je pevačica otišla, zauzela mesto pored Ace Lukasa.

(Espreso.co.rs/ Bum vesti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.