ZAJEDNO S MARIJOM ŠERIFOVIĆ DONELE SU SRBIJI EVROVIZIJSKU POBEDU: Jedna od njih udata je za VELIKU MUZIČKU ZVEZDU!
Marija Šerifović i grupa Bjuti Kvins donele su Srbiji pobedu na Evroviziji, Foto: Printscreen Youtube

GDE SU I ŠTA RADE?

ZAJEDNO S MARIJOM ŠERIFOVIĆ DONELE SU SRBIJI EVROVIZIJSKU POBEDU: Jedna od njih udata je za VELIKU MUZIČKU ZVEZDU!

Nakon pesme Evrovizije odlučile su da naprave karijeru kao ženska muzička grupa

Objavljeno:

Ženska grupa Bjuti Kvins (Beauty Queens) je oformljena za potrebe evrovizijskog nastupa u Helsinkiju 2007. godine. Sanja Bogosavljević, Ana Milenković, Ksenija Milošević, Ivana Selakov i Suzana Dinić bile su vokalna podrška Mariji Šerifović, a nakon pesme Evrovizije odlučile su da naprave karijeru kao ženska muzička grupa.

Prvobitna postavka od pet devojaka čije su pesme pravili Vladimir Graić i Saša Milošević Mare pokušale su 2008. godine da kao bend odu na Evrovizuju sa pesmom "Zavet". Iako ih je u finalu za nekoliko poena pobedila Jelena Tomašević, Beauty Queens su nastavile da nastupaju na festivalima, a nekoliko godina kasnije su izdale album "Ne mogu te naći".

foto: Printscreen Youtube

Naime, prvobitna postavka benda se promenila 2010. godine nakon što su Ana Milenković i Ivana Selakov napustile grupu kako bi napravile solo karijere. Posle albuma prvenca devojke su se razišle i svaka je krenula svojim muzičkim putem.

Sanja Bogosavljević je zajedno sa koleginicom iz benda Anom Milenković bila deo sastava Bla Bla Bend koji je nastupio na Beoviziji 2016. godine sa pesmom "Maler". Pevačica je poslednjih godina često bila prateći vokal našim predstavnicima na Evroviziji.

Sanja Bogosavljević
Sanja Bogosavljević foto: Dragan Udovičić

Ana Milenković je bila prateći vokal Zdravku Čoliću, ali nakon što je napustila bend oduševila je publikom pesmom "Bez tebe" sa prvog solo albuma. Ana se i dalje bavi muzikom i postala je mama.

Ana Milenković
Ana Milenković foto: Vladimir Sporčić

Violinistkinja Ksenija Milošević je u braku sa kompozitorom i tekstopiscem Sašom Miloševićem Maretom sa kojim je dobila sina. Izlet u pevačke vode oduševio je publiku.

Ksenija Milošević, Saša Milošević Mare
Ksenija Milošević, Saša Milošević Mare foto: Vladimir Sporčić

Suzana Dinić je najtraženiji prateći vokal u Srbiji. Ne postoji pesma koju slušate ovih dana, a da se iza glavnog vokala ne čuje Suzana.

Suzana Dinić
Suzana Dinićfoto: Damir Dervišagić

Ivana Selakov je napravila uspešnu solo karijeru nakon što je napustila grupu. Pevačica se trenutno fokusirala na majičinstvo, ali publika očekuje da se uskoro vrati na scenu.

Ivana Selakov
Ivana Selakov foto: Damir Dervišagić

Bonus video

KAĆA GRUJIĆ DOŠLA MEĐU POSLEDNJIMA KOD DINČE, ALI NIJE SE MNOGO POTRESLA: Progovorila o partneru, pa otkrila gde će je ODVESTI ZA ROĐENDAN! ČISTA ROMANTIKA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.