KO JE ZAPRAVO SUPRUG DIJANE JANKOVIĆ? Njegovi POSLOVI mu donose MILIONE, ona živi kao kraljica: Evo odakle SVE OVO
Foto: Marina Lopičić

biografija

KO JE ZAPRAVO SUPRUG DIJANE JANKOVIĆ? Njegovi POSLOVI mu donose MILIONE, ona živi kao kraljica: Evo odakle SVE OVO

Cela biografija o čoveku koji izaziva pažnju javnosti

Objavljeno: 14:01h

Budući da gradi svetsku karijeru, Didi Džej je svakodnevno u medijima, a i na svom Instagramu izaziva pažnju javnosti. Budući da na Instagramu objavljuje samo svoje fotografije u ekskluzivnim modnim komadima, svi se pitaju gde je nejna porodica.

Međutim, tu je sve u najboljem redu. Ćerka i suprug su uvek tu uz nju, a evo i ko je zapravo čovek koji koj je najveća podrška u životu, ali i inostarnoj karijeri.

Dijana Janković je već dugi niz godina u braku sa srpskim preduzetnikom i IT stručnjakom Danijelom Rokvićem. Oni se ne odvajaju jedno od drugog, a na sve bitne gradske događaje uvek idu zajedno. Međutim, suprug bira da se ne fotografiše previše, već pušta svoju lepu i mladu suprugu da bude glavna zvezda.

Ćerka je kruna ljubavi
Ćerka je kruna ljubavifoto: Antonio Ahel/ATAImages

On je stariji od pevačice 20 godina, ali to nije bila nikakva prepreka za ljubav i sreću ovog para. Venčali su se u Monte Karlu i imaju ćerkicu koja im je centar sveta. Inače, Danijelu ovo nije prvi brak, a on ima i 3 dece.

Stefan Rokvić, sin poznatog biznismena, po ko zna koji put završio je iza rešetaka i to zbog brutalnog prebijanja muškarca na Vračaru 2023. godine.

Stefan Rokvić pravi probleme
Stefan Rokvić pravi problemefoto: © ATA Images, Facebook

Didi Džej nedavno je napravila žurku povodom otvaranja svog estetskog centra.

Ona je jednom prilikom govorila i kako je upoznala ovog bogataša.

20 godina razlike
20 godina razlikefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- On je moja jedina ljubav! Za mene niko pre njega nije postojao. Upoznali smo se 27. oktobra 2012. na aerodromu u Beogradu. Čekali smo let za Crnu Goru, koji je kasnio zbog snega i leda. Počeli smo da pričamo, a on mi je rekao da ne može da skine pogled sa mene jer sam prelepa. Pet sati smo sedeli i razgovarali. Avion nije ni poleteo, a mi se otad nismo razdvojili. Prava filmska priča - priča Dijana i dodaje da su od početka veze imali podršku njenih roditelja iako je Daniel stariji od nje 20 godina:

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

- Ništa im nije smetalo, jer su videli koliko je divan! Uopšte se ne primećuje da je između Daniela i mene razlika 20 godina jer odlično funkcionišemo kao par. Želela sam za sebe osobu koja će moći da me isprati i koja zna šta želi u životu, a to sam i pronašla.

Dijana je govorila i o majčinstvu.

- Kad sam se udala, nisam želela da imam dete jer sam htela da se bavim karijerom. Nakon sedam godina braka sam zatrudnela i dobila ćerku. Dajana je kruna naše ljubavi. Imala sam mirnu trudnoću, bez ikakvih problema. Do šestog meseca sam trčala i radila vežbe iako mi je doktorka pričala da treba malo da mirujem, ali nisam je slušala. Porodila sam se carskim rezom. Nisam htela prirodnim putem da ne bi bilo nekih komplikacija. U trudnoći sam se ugojila samo devet kilograma, a kada sam se porodila, nakon samo mesec dana sam imala istu kilažu kao pre nego trudnoće - priča pevačica i dodaje da već sada uči Dajanu stvarima koje one smatra da su važne za život.

1 / 17 Foto: Printscreen/Instagram/didijofficial

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

03:03

OVO SU 36 NAJPIKANTNIJIH PITANJA! Didi J za Kurir TV otrkila ŠTA JE RADILA KAO KLINKA: Bile smo drugarica i ja, MOŽDA BIH PONOVILA

(Espreso /M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.