OPA BATO! JOVANA JEREMIĆ KONAČNO DOBILA ROLEKS, ALI NIJE OD DEČKA: Skupi poklon je dobila od…
Jovana Jeremić, Foto: Tamara Trajković

sve podelila javno

OPA BATO! JOVANA JEREMIĆ KONAČNO DOBILA ROLEKS, ALI NIJE OD DEČKA: Skupi poklon je dobila od…

Voditeljka se pohvalila skupocenim satom

Objavljeno: 22:08h

Voditeljka Jovana Jeremić pohvalila se na društevnim mrežama satom marke "Rolex".

Naime, Jovana je na svom Instagram profilu objavila sat koji dobila na poklon, ali ne od dečka, Dragana Stankovića već od drugarice.

- Sve je ostvareno iz prethodnog plana: stan u centru Beograda, najnoviji automobil i "Rolex". Moja bebica je stigla i to od moje najbolje prijateljice Aleksandre. Ona mi nije ni rekla šta je uradila do juče kada je stigao. Naše prijateljstvo nema cenu i ja bih za mog prijatelja sve uradila. Rekla mi je večeras da je poštovanje osnov svega i da me obožava jer sam čovek kad retko ko bi bio. Moji prijatelji su moje najveće bogatstvo. Ja imam samo prave prijatelje i negujem ih. Čuvam i volim. Svako treba da ima ženu svog života, kao i muškarca koji jeste njen život. Mene su u 2023. pronašli svi i zahvalna sam Bogu na svim darovima. Jake, moćne, zadovoljne i zadovoljne, ostvarene i ispunjene žene su stub kuće, društva i država - napisala je Jovana.

Podsetimo, Jovana Jeremić je jednom prilikom izjavila da smatra da svaka žena zaslužuje najbolje u braku i vezi, kao i da kada žena rodi dete od svog muškarca mora da dobije mnogo više.

- Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, roleks i najnoviji automobil. Izvini neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu - rekla je Jovana Jeremić jednom prilikom za medije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.