ŠTA JOJ SE DESILO? Nikolija sve PATOSIRALA SVOJIM IZGLEDOM: Beograđani nisu mogli da prestanu DA JE ZAGLEDAJU
Pevačica je ponovo bila glavna tema, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dama

ŠTA JOJ SE DESILO? Nikolija sve PATOSIRALA SVOJIM IZGLEDOM: Beograđani nisu mogli da prestanu DA JE ZAGLEDAJU

Pevačica je ponovo bila glavna tema

Objavljeno:

Popularna pevačica Nikolija Jovanović izuzetno vodi računa o svom izgledu, pogotovo sada dok je radila na novom albumu i morala je da izgleda savršeno za snimanje spotova.

Nikoliji je važno da sačuva mladolik izgled i top formu, kako zbog posla kojim se bavi tako i zbog sebe same, pa verujemo da ne izlazi iz teretane i pazi šta jede.

Njena top linija je sinoć došla do izražaja u emisiji Amidži šou. Mnogi su i komentarisali da pevačica nikad lepša nije bila, a mi se moramo složiti sa tim. Ona nije skidala osmeh sa lica, a verujemo da je to zbog uspešnog albuma koji je izdala.

Njena top linija je sinoć došla do izražaja u emisiji Amidži šou
Njena top linija je sinoć došla do izražaja u emisiji Amidži šoufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Niki je bila u krem kombinaciji. Uski top ispod kog nije nosila brushalter, džakaste pantalone i visoke platforme su bile njen izbor za ovo pojavljivanje. Veliki broj komplimenata je pokupila i na račun frizure koja je izgledala veoma glamurozno.

Verujemo da njenoj lepoti doprinosi i to što je veoma voljena žena, kao i da je Relja jako pazi.

Pogledajte ispod još fotografija:

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, mnogo puta se u medijima spekulisalo o tome šta je od estetskih operacija lepa Nikolija radila, ali se ona na to nije obazirala.

Pevaičica je jednom prilikom progovorila i o tome.

- Hoću da kažem zbog čega se kajem, zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila bile su grudi. Imala sam jako veliki kompleks jer sam bila ravna kao daska. I ta operacija mi je u dvadesetim pomogla da se osećam dobro u svom telu. Ali sada u tridesetim nikad ne bih uradila silikone i, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih uradila tu operaciju jer mislim da su prirodne grudi najlepše i da su implanti nepotrebni. Meni su male grudi lepše nego veće i mislim da bih u ovim godinama imala savršeno samopouzdanja i da su mi ostale grudi kakve jesu bile. Popravka bi ostavila mnogo ožiljaka, ali slobodno mogu da kažem da se kajem zbog toga - priznala je Nikolija u svom videu na društvenoj mreži TikTok.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:08

Nikolija i Relja na koncertu Dina Merlina

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.