NAKON POSTUPKA NENADA JEZDIĆA OGLASIO SE MILAN MARIĆ: Pružio PODRŠKU KOLEGE i izneo sledeću TVRDNJU
Milan Marić, Foto: Katarina Drajic/ATAImages

kazala je sledeće

NAKON POSTUPKA NENADA JEZDIĆA OGLASIO SE MILAN MARIĆ: Pružio PODRŠKU KOLEGE i izneo sledeću TVRDNJU

Marić je svoje mišljenje iskazao na društvenim mrežama

Objavljeno:

Glumac Nenad Jezdić godinama izvodi monodramu "Knjiga o Milutinu", koja je osvojila srca publika i stekla status kultne predstave.

Jezdić je pre neko veće održao predstavu u "Zvezdara Teatru", gde se tražila karta više.

I dok je publika uživala u sjajnom performansu glumca, među publikom se našla i gospođa koja nije ispoštovala bonton u pozorištu, on nije ostao nem na ono što je video u publici, pa se obratio ženi koja se nije pridržavala osnovnih pravila ponašanja u Ustanovi kulture.

Nenad Jezdić godinama izvodi monodramu 'Knjiga o Milutinu', koja je osvojila srca publika i stekla status kultne predstave
Nenad Jezdić godinama izvodi monodramu "Knjiga o Milutinu", koja je osvojila srca publika i stekla status kultne predstavefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podršku kolegi Nenadu Jezdiću na društvenoj mreži "X" sada je pružio i mlađi kolega Milan Marić.

- Jezda ovde igra monodramu od dva sata i jedini partner mu je publika. Teško je održati pozorišnu iluziju i sa ansamblom ukoliko je neko konstantno telefonom "razbija", a kamoli sam. Pride, ne ometate samo nas na sceni, ometate publiku, koju izbacujete iz predstave na taj način - poručio je Marić, a onda su krenuli komentari da se nižu.

- Trebalo je da prekine predstavu i ženu zamoli da izađe, da se lepo vidi ko je - poručila je jedna korisnica "X" mreže.

- To je poslednja opcija jer onda je sa predstavom gotovo, jedino što dobiješ na taj način je skandal i nezadovoljstvo svih - istakao je Milan Marić , pa dodao:

- I tvrdim vam da većina glumaca neće reagovati na jedno ili dva zvona u publici (to je, nažalost, već postalo praksa) jer može svima da se desi. Problem je što su ljudi počeli da se javljaju na pozive tokom predstave i to je onda stvarno situacija koja je u najmanju ruku čudna.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Milica Štulović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.