ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI O KOSMAJCU KOJE NISTE ZNALI: Rešio se ozbiljnog POROKA zahvaljujući POZNATOJ PEVAČICI
Stefan Petrović Kosmajac, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

IZNENADIĆETE SE

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI O KOSMAJCU KOJE NISTE ZNALI: Rešio se ozbiljnog POROKA zahvaljujući POZNATOJ PEVAČICI

Široj javnosti je postao poznat kao takmičar "Zvezda Granda", a mentroka mu je bila Viki Miljković.

Objavljeno: 14:58h

Pevač Stefan Petrović Kosmajac ima 24 godina i dolazi iz Sopota.

Široj javnosti je postao poznat kao takmičar "Zvezda Granda", a mentroka mu je bila Viki Miljković.

Završio je srednju Tehničku školu u Sopotu. Sebe je kroz takmičenje opisavao kao kao stidljivog, iskrenog i upornog momka.

Stefan Petrović Kosmajac
foto: Printscreen

Kosmajac se pored karijere posvetio i fizičkom izgledu te je smršao čak 44 kilograma, o čemu je jednom prilikom i progovorio.- Ja sam smršao okruglo 44 kilograma za nekih godinu dana. Mnogo teško sam to uspeo, gladan sam bio. Ustanem ujutru i doručkujem, ali kada mi se desi da ustanem mnogo rano onda mi bude teško tokom dana. Zapravo sam imao samo jedan obrok tokom dana, taj doručak a onda ceo dan pijem voćni sok. To je moja autofagija (smeh), to sam ja smislio. Zato što sam pre toga sve probao i nisam uspevao da smršam. Sada sam navikao tako i kada bih pojeo nešto u popodnevnim časovima zaboleo bi me stomak - otkrio je Kosmajac jednom prilikom za "Grand".

Stefan je takođe otkrio da je imao problema sa porocima ali je uz pomoć roditelja, Viki Miljković i njenog supruga Tašketa uspeo da ostavi alkohol i započne novi život.

Kosmajac je istakao da su mi Viki i Taške bili jaka podrška
Kosmajac je istakao da su mi Viki i Taške bili jaka podrškafoto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

- I dalje ne pijem, ali to nije istrajavanje u smislu da se ja nerviram kada vidim da neko poje. Jednostavno sam rešio i prestao da pijem. Mogu da popijem, ali smatram da je to nešto što mi ne treba - priznao je pevač koji se nije libio da otvoreno govori o problemima i porocima sa kojima se susretao zbog prirode svog posla.

Stefan Petrovic Kosmajac je smršao 44 kilograma
Stefan Petrovic Kosmajac je smršao 44 kilogramafoto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

- Jako mlad sam počeo da radim posao kojim se i sad bavim, a znamo svi da u tom poslu ima mnogo alkohola. I sad, kolege piju, ja hoću da budem kao oni da se ne izdvajam pa pijem i ja. Zahvaljućuji Viki i Tašketu tokom takmičenja sam prestao da pijem. Evo već četvrta godina kako nisam liznuo alkohol - ispričao je nedavno.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.