NAKON TUŽBE O KOJOJ BRUJI SRBIJA, OGLASILA SE I BIVŠA SNAJKA: Jasno je KOGA PODRŽAVA, šta li će ON REĆI?
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

NAJNOVIJE

NAKON TUŽBE O KOJOJ BRUJI SRBIJA, OGLASILA SE I BIVŠA SNAJKA: Jasno je KOGA PODRŽAVA, šta li će ON REĆI?

Anđelu je tužio kolega samo zato što je odbila da sa njim snimi scenu za seriju "Radio Mileva", a sada ju je i Seve podržala

Objavljeno:

Pevačica Severina Vučković, jedna je od sigrno najjačih žena sa balkanske javne scene, a posle burnog perioda koji je prošla zbog starateljstva koje joj je bilo oduzeto, sada se oglasila i javno osnažila glumicu Anđelu Jovanović nakon što ju je glumac Branislav Lečić tužio.

Anđelu je tužio kolega samo zato što je odbila da sa njim snimi scenu za seriju "Radio Mileva" i od nje sada potražuje 300.000 dinara na račun štete koju mu je nanela.

Lepu glumicu podržale su posle vesti o tužbi mnogobrojne javne ličnosti, ali i bivša srpska snajka Severina.

Lepu glumicu podržale su mnogobrojne javne ličnosti
Lepu glumicu podržale su mnogobrojne javne ličnostifoto: J. M. S./ATAImages

Naime, Seve je prvo podelila na svom storju post u kojem se zahvaljuju Anđeli "zato šsto je rekla ne", a zatim ispod istog i ostavila komentar podrške.

- Bravooo - poručila joj je Severina.

Severina
foto: Instagram/tamponzona

Podsetimo, nakon vesti o tužbi oglasili su se i Anđela i Branislav. Dok je ona objasnila zbog čega je odbila da sa njim snimi scenu, on je otkrio zbog čega ju je tužio.

"Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", rekla je za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

(Espreso / Telegraf/N.L. Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.