PODRŠKA ZA ĆERKU GAGIJA JOVANOVIĆA STIŽE SA SVIH STRANA: Evo koji POZNATI su stali NA NJENU STRANU, VELIKA IMENA
Foto: Zoran Jevtić, Petar Aleksić

NOVO

PODRŠKA ZA ĆERKU GAGIJA JOVANOVIĆA STIŽE SA SVIH STRANA: Evo koji POZNATI su stali NA NJENU STRANU, VELIKA IMENA

Oni su pružili podršku Gagijevoj naslednici...

Objavljeno:

Mnogobrojne javne ličnosti, među kojima je najviše glumaca, podržalo je javno glumicu Anđelu Jovanović nakon što ju je Branislav Lečić tužio zato što je odbila da sa njim snimi zajedničku scenu za potrebe serije "Radio Mileva".

Gagijeva ćerka se oglasila nakon vesti da ju je stariji kolega tužio i otkrila da je "odbila da s njim snimi scenu isključivo zbog neprijatnih situacija koje je imala s njim iz prošlosti".

Posle ove vesti, glumicu su odmah podržale koleginice Mirajan Karanović i Milena Radulović, koja je navela "da je Anđelu podržala nevezano za ovaj slučaj, već zbog mnogobrojnih situacija koje su mlađe glumice imale do sada sa Lečićem i da je to opšte poznata stvar među njihovom branšom".

Branislav Lečić tužio koleginicu
Branislav Lečić tužio koleginicufoto: Milan Maricic/ATAImages

Ubrzo je na Instagram profilu "tamponzona" objavljen post sa Anđelinom fotografijom uz natpis: "Podrška za Anđelu Jovanović - i hvala što je rekla ne" - kao post podrške za odlučnu mladu damu.

Ovaj post za samo sat vremena postao je veoma deljen na profile javnih ličnosti koji su ujedno ovim potezom pružili podršku Gagijevoj naslednici.

Manekenka Sofija Milošević među prvima je podelila objavu na storiju i dodala nekoliko emotikona aplauza - u znak hrabrosti jedne žene.

Mnogobrojne Anđeline kolege, takođe su ovaj post objavile na svojim mrežama i tako joj pružile podršku, a među njima su: Andrija Milošević, Aleksandra Tomić, Viktor Savić, Severina, Petar Benčina, Miloš Timotijević, Borka Tomović, Anđelka Prpić, Anita Mančić, Nina Janković, Sloboda Mićalović...

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Mnogi od njih podelili su i objavu Anđelinog muža Mihaila Dudaša koji je uz fotografiju supruge napisao "Integritet = sloboda".

Podsetimo, Anđela se nakon vesti o tužbi oglasila i otkrila zbog čega je stariji glumac pokrenuo tužbu za ročište koje je zakazano u sredu, 6. marta 2024.

Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je Anđela Jovanović za Blic, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

Bonus video:

02:55

ZAMALO NISAM UMRO NA SCENI! IZGUBIO SAM 9 KILA ZA 15 DANA Lečić otkrio NEOBIČAN RECEPT monaha iz Hilandara kojim leče ČAK I RAK!

(Espreso/ Telegraf/ N.L./ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.