KRENUO DA OTKOPČAVA ŠLIC PRED SEVERINOM I ŠOKIRAO NACIJU: Sada se HITNO OGLASIO, ovo su svi želeli da ČUJU
Saša Lozar se izvinio Severini, Foto: J. M. S./ATAImages

NAJNOVIJE

KRENUO DA OTKOPČAVA ŠLIC PRED SEVERINOM I ŠOKIRAO NACIJU: Sada se HITNO OGLASIO, ovo su svi želeli da ČUJU

Na konferenciji nakon prve večeri došlo je do neprijatne situacije...

Objavljeno:

Na prvoj večeri muzičkog šou programa "Dora 2024", na kojem Hrvatska bira svog predstavnika za Evroviziju, jedna od učesnika je bila grupa Let 3 koja se predstavila pesmom "Babaroga", a kao "članica" te grupe na binu je izašla i Severina Vučković.

Na konferenciji nakon prve večeri došlo je do neprijatne situacije, posle koje su gledaoci pevača Sašu Lozara optužili da joj je uputio s*ksističke komentare, zbog kojih joj se javno izvinio.

"U životu postoje momenti kada se pretera. U jučerašnjem ludilu i atmosferi izrekao sam Severini totalnu glupost i nešto što NIKAD ne bih rekao. Seve, stvarno mi je žao što sam povredio tebe, tebi drage ljude ili bilo koga. Znaš da mi to nije bila namera. Oprosti. Saša", napisao je pevač na Instagramu.

Javno izvinjenje
Javno izvinjenjefoto: sasalozar/instagram

Pevači Eugen Stjepan Višić, Mario Lipovšek Battifiaca i Saša Lozar neprijatno su iznenadili gledaoce Dore neprikladnim ponašanjem prema Severini na konferenciji nakon prve polufinalne večeri.

Severina je delila jaja ostalima učesnicima, ali ih neki nisu prihvatili.

1 / 4 Foto: HRT printscreen

Prvi je bio Vinko Ćemeraš, a onda se nadovezao Battifiaca, koji je Severini poručio: "Hvala lepo, već ih imam dva". Isto je ponovio i Saša Lozar, a onda je jaje vratio i Eugen.

"Je li to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoši? Čekaj, imam još jedno jaje", rekao je Saša na engleskom jeziku pa rukom krenuo da otkopčava šlic. "Nije toliko veliko, ali biće u redu", dodao je.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

(Espreso/Mondo/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.