SRPSKA PEVAČICA SE RAZOČARALA U ESTRADU: Svi se plaše da REAGUJU, podelila svoje MUKE
Katarina Živković, Foto: Nemanja Nikolić

nemaju hrabrosti

SRPSKA PEVAČICA SE RAZOČARALA U ESTRADU: Svi se plaše da REAGUJU, podelila svoje MUKE

Pevačica je očekivala javnu podršku kolega koju nije dobila

Objavljeno:

Pevačica Katarina Živković se nikad nije libila da iznese svoj stav, te se često nalazi na meti kritika zbog svog iskrenog mišljenja koje uvek iskazuje.

Mnoge javne ličnosti se trude da budu diplomate i ne izjašnjavaju se o bilo čemu što može da dovede u pitanje njihov kredibilitet, međutim pevačica priznaje da se u mnoge razočarala.

- Mnogo puta sam se razočarala jer sam ispala avangarda u milion situacija gde sam odbranila svoju branšu, borila se za pravu i slabije. I onda sam dobijala podršku u vidu sms poruke od strane kolega i drugih javnih ličnosti gde sam ja očekivala u najmanju ruku komentar koji će svi videti. Oni su mi govorili kako ne smeju javno da komentarišu, da će dobiti zabranu na nekoj televiziji ili neće ih pozvati u neku emisiju, ali mene da podrže da niko ne zna - meni ne znači - priznala je pevačica koju su pogađali komentari na koje je nailazila.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

- Ja sam dobijala zabrane, čitala komentare i kritike o sebi za koje mi nije bilo svejedno. Javne ličnosti ne žele da se upuštaju u neke stvari zato što se boje, žele da budu svuda i neće da se zameraju. Nije moje da osuđujem, razumem, ali nije moje da budem kao oni, pa eto trpeću i posledice jer ne smatram da radim bilo šta loše - rekla je ona.

Kaća je otkrila kako se celog života borila sama za svoj uspeh.

- Meni niko u životu ništa nije dao, poklonio, za sve sam se izborila sama uz pomoć svojih roditelja i njihove ljubavi. Nenormalno je da ne volite mesto odakle ste došli, ali prvenstveno volim svoju porodicu i onaj osećaj da nikome ništa ne dugujem i da su mi savest i obraz čisti i da ne postoji prepreka koja može da me zaustavi - ispričala je pevačica za Grand.

Bonus video:

02:11

DESIGNURICU BIH DOVELA NA PREVASPITAVANJE Katarina Živković izabrala njega za duet: Inteligentan je, simpatičan i iritantan!

(Espreso/Grand/A.Š/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.