KAKO LI ĆE OLJA KOVAČEVIĆ REAGOVATI? Učesnica Pesme za Evroviziju se snimala na probi na RTS-u
Olivera Kovačević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVE PODELILA JAVNO

KAKO LI ĆE OLJA KOVAČEVIĆ REAGOVATI? Učesnica Pesme za Evroviziju se snimala na probi na RTS-u

Ovo se čuva u strogoj tajnosti.Mira Maletković

Objavljeno: 19:15h

Ovih dana počele su probe takmičara za predstojeći festival "Pesma za Evroviziju" na kojem će biti izbarana predstavnika ili predstavnik Srbije na ovogodišnjoj "Evroviziji" koja se održava u Švedskoj.

Sve u vezi sa probama čuva se u strogoj tajnosti i niko od takmičare ne sme da otkriva šta se se priprema u studiju RTS-a na Košutnjaku.

Međutim, jedan snimak sa probe je osvanuo. Ali ova takmičarka se nije snimala na sceni, već očigledno u šminkernici. Reč je o Miri Maletković, koja je svima poznatija kao M.IRA.

Mira Maletković se slika na probi Pesme za Evroviziju
Mira Maletković se slika na probi Pesme za Evrovizijufoto: Printscreen: Instagram/m.ira

Inače, da podsetimo da se M.IRA na PZE predstavlja sa pesmom "Percepcija" i na "YouTube"-u mogu da se pročitaju mnobrojni komplimenti na račun pesme ove takmičarke.

Ova pevačica je se snimala u šminkernici i svojim pratiocima je pokazala kako zapravo izgleda kada nije sređena za scenu ili za gostovanja u emisijama. Da podsetimo da je glavna urednica "Pesme za Evroviziju" Olivera Kovačević, koja je do prošle godine bila na poziciji glavne i odgovorne urednice Zabavnog programa javnog servisa.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/M.V. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.