DA LI ZNATE DA JE DEDA NAŠE PRELEPE GLUMICE OVAJ ISTAKNUTI SRBIN? Do svoje 14. godine nije ZNALA ko je on
Glumica, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

zanimljivo

DA LI ZNATE DA JE DEDA NAŠE PRELEPE GLUMICE OVAJ ISTAKNUTI SRBIN? Do svoje 14. godine nije ZNALA ko je on

Porodicu Mione Marković čine brojna poznata imena koje javnost veoma ceni i poštuje

Objavljeno:

Miona Marković jedna je od najpopularnijih mladih glumica, a iako je već godinama prisutna na javnoj sceni, o njenom privatnom životu se malo toga zna.

Porodicu Mione Marković čine brojna poznata imena koje javnost veoma ceni i poštuje. Njen otac, Predrag Marković, član je Evropske akademije nauka od 1997. godine, a naslednici je velika podrška i redovno prati sve njene predstave.

Mionin deda je producent i scenarista Jovan Marković koji je pisao "Žikinu dinastiju", a ono što gotovo nikome nije poznato jeste činjenica da je glumičin deda bio i poznati književnik Dobrica Ćosić.

- Jeste, moj deda je Jovan Marković koji je tvorac "Žikine dinastije", a deda stric mi je Dobrica Ćosić - rekla je, pa dodala:

- Iskreno, nisam ni znala do svoje 14. godine ko je Dobrica Ćosić. Tek sam tada pročitala „Daleko je Sunce“, a posle sam čitala „Korene“ u gimnaziji. Kasnije sam saznala da smo u srodstvu - rekla je Miona svojevremeno gostujući u "Jutru" na TV Prva.

Inače, Miona se "probila" na glumačkoj sceni tumačeći lik Kristine u seriji "Jutro će promeniti sve", a iste godine gledali smo je i u ostvarenju "Žigosani u reketu" gde je imala jednu od glavnih uloga.

Miona je dobila ulogu i u nastavku filma "Munje", a poznata je i po pojavljivanju u muzičkim spotovima.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Olgica Kosovac/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.