ŽIVE KAO KRALJICE, A NIKO NE ZNA DA LI SU OBRAZOVANE: Neke SRPKINJE su ZAVRŠILE FAKULTETE, a neke su MISTERIJA
Foto: Espreso

MALO KO ZNA

ŽIVE KAO KRALJICE, A NIKO NE ZNA DA LI SU OBRAZOVANE: Neke SRPKINJE su ZAVRŠILE FAKULTETE, a neke su MISTERIJA

Espreso je došao do novih informacija o našim poznatim starletama

Objavljeno: 14:02h

Srpske starlete su svakodnevno glavne teme mnogih medija u našoj zemlji, budući da sve žive raskošnim životima, a ništa ne rade. Bar ništa za stalno. Mnogi se i pitaju odakle im novac za silne skupocene krpice, automobile, kao i stanove i skupocen nakit, a starlete vole da kažu da su dobile na poklon od dragih osoba - partnera.

Svi znamo da su začetnice pojma starleta u Srbiji svakako Stanija i Soraja, a onda su im se pridružile Tijana Ajfon, Mimi Oro, Ana Korać i mnoge druge.

Ono što je zanimljivo je da mnogi veruju u to da one imaju završene samo osnovne škole, međutim, neke su uspele da steknu i diplome fakulteta. Iako do praktičnog rada nikad nije došlo.

Iako se intelekt i obrazovanj starleta često polemiše, mnoge od njih se čak i hvale fakultetskim diplomama. A mi vam otkrivamo koje starlete imaju završen fakultet, kao i koje je njihovo zvanje.

SORAJA

Ne zanima je psihologija
Ne zanima je psihologijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Soraja je već nekoliko puta govorila da je diplomu stekla na državnom Filozofskom fakultetu u Beogradu i da je diplomirala psihologiju.

STANIJA

Maše diplomom državnog fakulteta
Maše diplomom državnog fakultetafoto: Printskrin/Instagram/stanijadobrojević

Stanija Dobrojević, diplomirani ekonomista, voli da svima koji joj stanu na put da natrlja na nos svoju diplomu državnog fakulteta.

ANA KORAĆ

Nije poznato da li je završila
Nije poznato da li je završilafoto: Espreso

Ana Korać završila je srednju umetničku školu, a potom je upisala studije žurnalistike i grafičkog dizajna u Beogradu, ali nije poznato da li je fakultet ikad završila.

MIMI ORO

Diplomirani rađunovođa
Diplomirani rađunovođafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Mimi Oro je diplomirani rađunovođa, a jednom prilikom se pohvalila da je diplomirala na smeru računovodstvo i revizija sa ocenom 10.

TIJANA AJFON

Ona je misterija
Ona je misterijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jednom prilikom se pohvalila da je upisala fakultet, ali nije želela da otkrije koji. Međutim, nikada nije otkrila da li ga je završila.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:17

Soraja pokazala sina

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.