GODINE JOJ NIŠTA NE MOGU! Ovako je Seka Aleksić izgledala pre 15 godina! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

promena

GODINE JOJ NIŠTA NE MOGU! Ovako je Seka Aleksić izgledala pre 15 godina! (FOTO) (VIDEO)

Folk diva Seka Aleksić objavila je sedmi po redu studijski album "Koma" koji je promovisala uz prisustvo kolega i medija
Objavljeno: 15:50h

Sa ovog CD-a odmah se izdvojila pesma "Hej, da sam muško" koja je, u žargonu estradnih umetnika, postala njena "lična karta" i hit bez kojeg ne moće da prođe nijedna dobra žurka, a folk zvezda je tada izgledala prilično drugačije.

foto: PRINTSCREEN

Umesto smeđe, talasaste frizure koju sada nosi, Seka je 2002. godine bila vatrena crnka sa kovrdžavom kosom, a kada je odevanje u pitanju, Seka je i tada pratila modne trendove i bila obučena po poslednjoj modi.

foto: Printscreen

Posle vrtoglavog uspeha koji je postigla prvim albumom nizali su se novi uspesi - svaki naredni album bio je sve uspešniji, hitovi su se samo ređali, a Seka je uvek išla u korak sa trendovima, te je tokom svoje muzičke karijere imala više transformacija.

???? #uskoro #koma

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀SEKA ALEKSIĆ ⠀⠀⠀⠀⠀ (@seka_aleksic) on

Danas je ostvarena na svim poljima - osim što važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica, Seka se ostvarila i u ulozi majke u septembru prošle godine, a nove pesme snimala je u podmakloj trudnoći.

Ukoliko već niste, u nastavku pogledajte Sekine nove spotove za pesme "Evo" i "Koma", koje su na Jutjubu za kratko vreme poslušali milioni ljudi:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.