RODILA MU DVOJE DECE, A ON JOJ REKAO "NE" PRED MATIČAREM: Zašto Vlado Georgijev NIJE HTEO da oženi lepu Milicu?
Vlado Georgiev, Foto: M.M./ATAImages

brak nije sklopljen!

RODILA MU DVOJE DECE, A ON JOJ REKAO "NE" PRED MATIČAREM: Zašto Vlado Georgijev NIJE HTEO da oženi lepu Milicu?

Brak Vlade Georgieva nikada zvanično nije sklopljen

Objavljeno:

Brak Vlade Georgieva i Milice Samardžije nije nikada zvanično sklopljen, iako pevač i njegova izabranica od 2015. godine žive pod istim krovom.

U međuvremenu oni su postali i roditelji dve ćerke Sofije i Elene, a svima je dobro poznat štos koji su pre više od sedam godina, a tiče se sklapanja braka, priredili porodici i prijateljima.

Naime, kantautor i njegova izabranica na dan proslave Vladinog 40. rođendana organizovali su zabavu kojom su najavili venčanje i svadbeno veselje. Pozvali su i matičara pred kojim su ponosno stali vrlo elegantno odeveni.

1 / 4 Foto: Espreso

Kada je matičar izgovorio prava i obaveza navodnih mladenaca i zamolio ih da kažu žele li da zaključe brak, uglas su izgovori "Ne" i sve prisutne nasmejali.

Snimak lažnog venčanja Vlade Georgieva došao je i do javnosti, a svi koji su video pogledali prokomentarisali su da su muzičar i njegova lepša polovina napravili zaista dobar štos.

Da li je u međuvremenu brak Vlade Georgieva i Milice Samardžije sklopljen, niko ne može sa sigurnošću da zna, jer kantautor ne voli s javnošću da deli svoju intimu.Retke su nešto intimnije fotografije koje deli sa pratiocima na Instagramu, a upravo to je razlog zbog kog su se svi iznenadili kada su videli današnji njegov post.

Bonus video:

00:42

Vlado Georgiev stigao na žurku

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.