ZAVIRITE U DOM MILENE RADULOVIĆ: Ovde glumica živi sa Ognjenom Jankovićem, pravi mali raj ZA OČI (FOTO)
Milena Radulović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OAZA MIRA

ZAVIRITE U DOM MILENE RADULOVIĆ: Ovde glumica živi sa Ognjenom Jankovićem, pravi mali raj ZA OČI (FOTO)

Dom Milene Radulović i Ognjena Jankovića je simpatični kutak za dvoje

Objavljeno:

Predivna nekretnina stambene zgrade u srcu srpske prestonice odnedavno je, po pisanju portala, postala dom Milene Radulović i Ognjena Jankovića.

Reč je o stanu koji je glumica od poslednjeg honorara, sebi priuštila i opremila po sopsvenom nagođenju, a od pre par meseci ulogu jednog od stanara preuzeo je i Ognjen.

Frontmen grupe Beogradski sindikat, tek što se razveo se od bivše voditeljke Bojane Janković sa kojom ima dvoje dece, a uprkos tome što je romansa sa glumicom na samom začetku smatra je vrlo ozbiljnom.

Muzičar je predan glumici, kao i ona njemu. Jedno drugome su njaveća podrška, čemu je najbolje posvedočilo to što su se zajedno pojavili u Višem sudu u Beogradu povodom suđenja protiv Mike Aleksića.

Pored roditelja i sestre Anje, Ognjen je trenutno najbolji Milenin oslonac, a po svemu sudeći čini se da je ona njegova inspiracija i muza.

Upravo iz svega navedenog dom Milene Radulović i Ognjena Jankovića ispunjen je divnom emocijom.

Uređen je u skladu sa pravilima feng šuja i istočnjačke kulture koju glumica preferira, a u dnevnom boravku koji sačinjavaju velika polica sa knjigama i televizorom, klub stočić i dvosed, namerno je ostavljen veliki slobodan prostor jer ona svakodnevno trenira jogu.

1 / 4 Foto: Instagram/mileena_radulovic

Često je ranije daleko više slika iz stana ona objavljivala za sada je na njenom Instagramu ostalo svega četiri pet i to iz kuhinje i spavaćeg sobe.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.