BIOGRAFIJA STARLETE KOJOJ SU ZAPALILI AUTO PUNA SKANDALA: O nekim stvarima se TAJILO, a ovo je ISPLIVALO
Tijana, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

životna priča

BIOGRAFIJA STARLETE KOJOJ SU ZAPALILI AUTO PUNA SKANDALA: O nekim stvarima se TAJILO, a ovo je ISPLIVALO

Tijanina biografija je inače puna skandala.

Objavljeno: 09:55h

Pisali smo o tome da je starleti juče zapaljen automobil oko 4 sata ujutru.Njeno vozilo je bilo parkirano ispred zgrade, kad su komšije čule eksploziju. Ona je kasnije otišla i u "29. novembar" gde je dala izjavu, a fotografi su je uslikali vidno potrešenu i uplašenu.

Njena biografija je inače puna skandala, a ovo je malo podsećanje na njen buran život.

Tijana nakon što je dala izjavu u policiji
Tijana nakon što je dala izjavu u policijifoto: Petar Aleksić

Tijanu Maksimović je javnost upoznala kada je učestvovala u rijalitiju „Parovi“ i „Maldivi“ i od tad ne orestaje da se bruji o njoj.

Rođena je 1992. godine u sremskom selu Popinci. Odgojili su je majka Slavica, vaspitačica u vrtiću, i otac Đorđe, poljoprivrednik.

Nadimak joj je dao novinar koji je sa njom radio intervju jer mu Tijana nije bilo dovoljno zvučno. Ona je izjavila da se u početku nije dobro osećala zbog toga, ali vremenom je shvatila da ne može ništa da izmeni. Postala je i ostala Tijana Ajfon.

Nadimak joj je dao novinar
Nadimak joj je dao novinar foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svaki njen korak je bio pod budnim okom javnosti što joj je stvaralo veliki pritisak, a više puta je i javno goovorila o tome.

Kladimo se da se sećate emisije iz 2020. godine koja se desila odmah nakon hapšenja Tijane Ajfon i afere "Čamac".

Starleta je nakon izlaska iz pritvora došla u emsiiju Ognjena Amidžića i govorila o tom događaju.

Emisija iz 2020. godine koja se desila odmah nakon hapšenja
Emisija iz 2020. godine koja se desila odmah nakon hapšenjafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Tada je pokušavajući da razjasni "da li je preveslala Drinu pre hapšenja" kod Bijeljine istakla da se "našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme", te da "ništa neće govoriti dok ne pokažu sliku na kojoj se ona vidi u čamcu".

Starleta je tada progovorila i o pritvoru od 27 dana.

Bila u pritvoru 27 dana.
Bila u pritvoru 27 dana.foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Bila sam u pritvoru 27 dana. Podnela sam to kao muškarac. Ne kajem se ni zbog čega jer je ovo bila velika škola za mene. U smislu ljubavi, prijatelja, posla napolju. Možda ovo zvuči čudno, ali sam naučila mnoge stvari. Razočarala sam se u neke ljude, ali su me neki i iznenadili. Ja nisam optužena, dok se ne dokaže suprotno, ja nisam kriva", izjavila je bila ona.

Svi pamtimo žurke na kojima je često išla sa drugaricom Mimi Oro. Punile su tabloide, pojavljivale se u svim klubovima, a onda se obe smirile.

Tijana Ajfon i Mimi Oro, privedene su u SBPOK, u utorak 2. marta 2021. godine. Pomenute starlete privedene su zbog navodne povezanosti sa klanom Velja Belivuka.

Mimi i Tijana nekada u izlasku
Mimi i Tijana nekada u izlaskufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Tijana je bila zaljubljena i verena za Milovana Tadića Miksu, navijača Partizana koji je tada uhapšen jer se sumnjiči da je sarađivao u krivučnim delima sa Veljom Nevoljom.

Ona je čak decembra 2018. godine pisala na društvenim mrežama kako će se udati za svog tadašnjeg verenika Milovana, a jedno vreme je na Instagramu čak i držala njegovo prezime.

Jedno vreme je na Instagramu čak i držala njegovo prezime.
Jedno vreme je na Instagramu čak i držala njegovo prezime.foto: Instagram/ticamaksimovic

- Malo ko zna našu priču. Baš ovu noć, igrom slučaja on je bio tu noć u klubu, iz zezanja mi rekao "vodim te sutra kod matičara kad si već u venčanici" tada mi je bio drug... I baš ovaj prst bio je uperen ka njemu... I, eto, posle 3 godine baš on je taj koji će me, ako bog da, odvesti tamo gde je hteo pre 3 godine! Život je čudooo. Volim te ljubavi - napisala je ona u jednoj od svojih objava.

Tijana se bavi sada kreiranjem odeće i otvorila je salon za ulepšavanje.

1 / 14 Foto: Damir Dervišagić

Inače, Tijana nikada nije krila da je imala plastične operacije, te sa sigurnošću možemo da znamo da je više puta radila grudi, nos, usne, jagodice, mačije oči... Velika svota novca je potrošena na korencije, ali to nije sprečilo starletu da i dalje dorađuje sebe. Ona je pre par godina priznala da je na estetske intervencije potrošila 7.000 evra, ali verujemo da se cifra povećala.

Ovako je nekada izgledala Tijana Ajfon:

Bonus video:

02:41

MAJA ĆE DA RASKRSTI SA ZVEZDANOM TOKOM PUNOG MESECA! Tijana Ajfon udarila na Slavnića: Nije kriva, ON JE TAJ KOJI JE PREVARIO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.