OVO JE NAJVEĆA SEVERININA TAJNA: Pašćete u nesvest kad čujete o čemu je reč! (VIDEO)
Severina, Foto: Beta Damir Sencar

isplivalo

OVO JE NAJVEĆA SEVERININA TAJNA: Pašćete u nesvest kad čujete o čemu je reč! (VIDEO)

Severina otkrila tajnu svog velikog hita

Objavljeno:

Nakon što je Severina otkrila kako se pesma trebala zvati, odgovorila je i na pitanje kako je došlo do promene naziva.

Pevačica Severina (50) sa svojim pratiocima podelila je mnoštvo snimaka s probe s bendom za današnji koncert u Opatiji. Severina je na Instagramu objavila popis pesama koje će pevati, a otkrila je i neke druge detalje. Tako je objavila video u kojim uvežbavaju izvedbu za njen veliki hit ''Trava zelena''. – E, znate li koji je bio predlog da se ova pesma zove? – upitala je Severina saradnike tokom probe. – Ja sam ruža Jadrana – otkrila im je zatim uz smeh.

– Zamislite da sad pevamo – ja sam ružaaa Jadranaaa... – nastavila je, a saradnici su je upitali što se dogodilo da je došlo do promene imena.

– Pa onda sam ja rekla da neću i odabrala sam "Raste trava zelena", što je bilo nešto najgluplje – rekla je Severina.

1 / 9 Foto: Printscreen/HRT1

Inače, Severina će danas nakon 13 godina ponovno nastupiti na rasprodanoj letnoj pozornici u Opatiji. Pevaće brojne hitove kojima će svoje obožavatelje vratiti u neka stara vremena, a prvi put će uživo izvesti i svoj duet "Fališ mi".

Dodajmo da je pevačica prošlog vikenda nastupila u Sloveniji, tačnije u Velikoj Polani, a na svom je koncertu oduševila modnom kombinacijom. Severina je na Instagramu objavila video i nekoliko fotografija na kojima se vidi da je za ovu priliku odabrala prozirnu haljinu s crnim crtama ispod koje je nosila beli bodi. Splitska pevačica za ovu priliku izabrala je valovitu frizuru, a celoj kombinaciji dodala je i crne sandale na visoku petu.

Bonus video:

02:02

ŠOK SAZNANJE! ZORAN IZA REŠETAKA DOBIO NADIMAK SEVERINA Bivši inspektor OTKRIO zašto su Marjanovića tako nazvali

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.