Zakleta sam BG ROKERKA i juče sam PRVI put gledala Zvezde Granda! Stukla pivčugu i kulen i, ni sama ne verujem, ali evo zašto želim da gledam opet!
Foto: M Lopičić, Profimedia, Espreso

Hvala ti saša

Zakleta sam BG ROKERKA i juče sam PRVI put gledala Zvezde Granda! Stukla pivčugu i kulen i, ni sama ne verujem, ali evo zašto želim da gledam opet!

Kako je uopšte Jutjub odlučio da mi nametne da gledam poslednju epizodu "Zvezdi Granda" pojma nemam, ali evo ga. Mislim se što da ne i otvaram sebi pivo. Tu je kulen, ruska, pivce i šou može da počne
Objavljeno: 11:28h

Ređali se pevači, pokušaji od pevača, neki si skičali, neki falširali, a neki zaista bre i otpevaše, ne otpevaše no more otkinuše.

foto: Printscreen/Youtube/Zvezde Granda

Međutim, svo to pevanje mi i nije bilo nešto previše zanimljivo, naročito zbog toga što 99% pesama pojma nisam imala koje su.

Bilo je tu svega i svačega, jedan tip koji se koliko sam skapirala pre nekoliko godina svađao sa Lukasom jer mu je rečeno da nema pojma da peva, sada je skako po stidiju, napadao Karleušu, jurio Šerifovićku i napravio potpuni lom.

Nemate pojma kakav ludak!

Drugi je bio, pa slobodno mogu da kažem, urađen kao niko. Sav u spidu, pojma nije razumeo šta mu iko priča, a još je luđe odgovarao. Komentar žirrija je pobedio:

- Brate kakva si ti lajsna, pa samo si ti ovde falio među ovim ludacima!

foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Aca vs Karleuša vs Viki vs SVI!

Nema ko se u tom žiriju ne raspravlja sa ostalima, a ponekad vala i sam sa sobom.

3 sata i 28 minuta bez reklama na Jutjubu ja istroših na ZG! Pa da sam gledala Gospodara Prstenova ponovo ne bi mi trebalo ovoliko vremena.

Rezime je bio: Posle jednog piva, došlo je drugo i treće, vala i četvrto i peto. Ljudi, ne gledajte me tako 3 i po sata je dosta vremena! Muzika, pesma, slavlje!

Ne znam da li je bilo zbog količine alkohola u krvi, ali ja ne pamtim da sam se toliko dobro provela uz neku srpsku, odnosno domaću emisiju. Čak mi je Karleuša ušla pod kožu i mislim da je pravi šoumen, ali i neko ko ima nešto mozga u glavi u svetu estrade... I znate šta još?

Jedva čekam da subota dođe, ta-na-na-ni-na-na, da subota dođe i da odgledam još jednu epizodu uz brdo piva da se slatko nasmejem posle teške radne nedelje. Pa zašto za ovo nisam ranije znala, sve moje muke gde ću ići subotom uveče bile bi rešene - NIGDE!

(N.A)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.