Šta su radili i kako su izgledali naši poznati u NAJLUĐOJ NOĆI! Ko je flertovao, ko se skinuo, a ko vredno radio? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Instagram

Vesela noć

Šta su radili i kako su izgledali naši poznati u NAJLUĐOJ NOĆI! Ko je flertovao, ko se skinuo, a ko vredno radio? (FOTO) (VIDEO)

Svuda po Srbiji raštrkale su se naše poznate ličnosti, neki su vredno radili celu noć, a neki su jednostavno rešili da se ludo provedu
Objavljeno: 10:03h

Srpska folk diva Seka Aleksić imala je novogodišnji nastup u poznatom hotelu Grand na Kopaoniku.

Mnoge devojke okupile su se ispred bine i već počele u punom zanosu da igraju uz Sekine hitove "Mamurna" i "Čivas". Uz "Crveni ruž" zaigrali su i muškarci.

Seka je u ponoć nakon odbrojavanja otpevala "Đurđevdan".

- Želim vam sve najlepše. Mnogo sreće, zdravlja, ljubavi. Sve što bih poželela sebi- poručila je Seka gostima hotela na Kopaoniku i nastavila da drma masu svojim hitovima.

Neki su proslavili Novu godinu u restoranima ili u jrugu porodice, a moramo priznatii da se stajlingom posebno istakla Anabela Atijas koja je u 2017. godinu ušla i više nego seksi!

A photo posted by Anabela Atijas (@anabelci) on

Pevačica Indi otišla je u Austriju za doček, a fanovi su komentarisali njenu haljinu sa "Dobra ti je ta trikotaža". Da, pomalo je čudno izgledala...

#heppy #newyear ????????????

A photo posted by ????????????????Indira Aradinovic???????????????? (@indy_official991) on

Karleuša je rešila da provede Novu godinu sa suprugom i decom, ali to nije značilo da neće izgledati kao milion dolara!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.