ZA BRUS NIJE NI ČULA, FOTOGRAFI UMALO NISU PALI U NESVEST KAD SE POJAVILA: Zanosna CRNKA PROVOCIRA golotinjom (18+)
Foto: GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BRAVO ŽENO!

ZA BRUS NIJE NI ČULA, FOTOGRAFI UMALO NISU PALI U NESVEST KAD SE POJAVILA: Zanosna CRNKA PROVOCIRA golotinjom (18+)

Emili je tokom večeri imala i još jedno "golo" izdanje

Objavljeno:

Atraktivna 32-godišnja manekenka Emili Ratajkovski, prisustvovala je nedavno žurci povodom dodele Oskara, a njeno izdanje je sve patosiralo.

Emili je za ovu priliku obukla haljini francuske modne kuće i izazvala je spektakl budući da je bila bez grudnjaka, u beloj haljini bez bretela – i golih leđa.

Emili Ratajkovski je jedna od najpopularnijih manekenki na svetu, a osim toga mnogi je znaju i kao ikonu stila, te je ova haljina pun pogodak.

1 / 3 Foto: CraSH/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, Emili je tokom večeri imala i još jedno "golo" izdanje. Posle dodele Oskara je otišla na zabavu Džej Zija i Bijonse, a za taj događaj je odabrala još smeliju haljinu.

Naime, ona se pojavila u providnoj crnoj haljini, a brushalter nije ni nosila te su joj sevnule bujne grudi. Ono što najviše privlači pažnju je činjenica da je haljina zaista potpuno providna!

1 / 3 Foto: GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naravno, paparaci su "uhvatili" slavnu brinetu kada je izlatila iz automobila u ovom izdanju, zabeleživši niz fotografija koje jasno pokazuju kako ova dama izgleda bez filtera, posebnog osvetljenja ili veštih poza.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.