OPET GOLA, DA LI SU REALNI? Top bez BRUSA i čipkaste ČARAPE bez VEŠA: Ona izgleda POTPUNO UNESREĆENO dok ovako ČUČI
Bjanka je fotografisana bez grudnjaka, Foto: Printscreen/instagram/kanyewest

DA LI JE MOGUĆE?

OPET GOLA, DA LI SU REALNI? Top bez BRUSA i čipkaste ČARAPE bez VEŠA: Ona izgleda POTPUNO UNESREĆENO dok ovako ČUČI

Za razliku od prethodnih puta Kanije nije stavio nikakav opis uz fotografije njegove supruge

Objavljeno: 11:08h

Kanje Vest ne prestaje da fotografije svoju suprugu Bjanku Ćensori u erotizovanim i eksplicitnim izdanjima, i da neslavne kadrove objavljuje na Instagramu.

Nove fotke Bjanke Ćensori pojavile su se odmah nakon što su Kanjeovu suprugu fanovi ismevali jer je je reperov najbolji prijatelj Džastin Laboj izjavio da se nada da će imati 'gomilu beba'.

Bjanka je fotografisana bez grudnjaka u rozikastom topu-korsetu i čipkastim helankama. Za razliku od prethodnih puta Kanije nije stavio nikakav opis uz fotografije njegove supruge.

1 / 8 Foto: Printscreen/instagram/kanyewest

U oktobru prošle godine, izvor blizak paru rekao je za "DailyMail" da je reper instruisao Bjanku da 'nikada ne govori' i da namerno bira upitna modna izdanja za suprugu.

Do sada nije ni potvrdio ni demantovao da on određuje koju će odeću njegova supruga nositi, iako je njegova bivša supruga Kim Kardašijan svojevremeno, neposredno pre razvoda, rekla da njen suprug nikad nije bio zadovoljan onim što oblači i da je hteo da ona drugačije izgelda.

Supruga poznatog repera Bjanka, svakodnevno ide gola ulicom, a nekada na sebi ima najlon čarape, bodije, a čak je na golo telo nosila i kabanicu.

Do sada nije ni potvrdio ni demantovao da on određuje koju će odeću njegova supruga nositi
Do sada nije ni potvrdio ni demantovao da on određuje koju će odeću njegova supruga nositifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, nedavno smo pisali o tome da je Kim zabranila Bjanki da ide gola pred njenom decom. Iako Kim ima prijateljski odnos s novom Kanjeovom suprugom, nije oduševljena njenim modnim izrazom, te ne želi da se takva pojavljuje pred decom, što za sad Bjanka i poštuje.

Inače, deca bivšeg para neretko se viđaju u društvu maćehe, a kakav utisak ona, zajedno sa Kanjeom, pokazao je crtež Nort Vest (10) gde su glavne zvezde njen tata i njegova oskudno odevena partnerka.

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

(Espreso/Blic žena/Milorad Milovanovć/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.