NAJPOTRESNIJE OBRAĆANJE SLAVNE CRNKE KEJT MIDLTON: Evo šta joj je poručila u BORBI SA RAKOM, SRCEPARAJUĆE
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

potresno

NAJPOTRESNIJE OBRAĆANJE SLAVNE CRNKE KEJT MIDLTON: Evo šta joj je poručila u BORBI SA RAKOM, SRCEPARAJUĆE

Dobitnica Oskara, koja je ranije za The Telegraph sebe opisala velikim fanom kraljevske porodice, takođe je prokomentarisala princezinu video poruku na Instagramu

Objavljeno: 13:37h

Ketrin Zita Džons šalje podršku princezi od Velsa. Velška glumica napisala je divne reči za princezu nakon što je ona 22. marta objavila da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji.

„Vels i svet su sa vama- Vaše Visočanstvo princezo od Velsa. Volim Vas zauvek“, napisala je zvezda filma ,,Čikago" pored fotografije na kojoj princeza izgleda blistavo u crvenom. Slika Njenog Kraljevskog Visočanstva slikana je 2021. tokom njene božićne službe.

Ketrin Zita Džons, Majkl Daglas
foto: Profimedia

Dobitnica Oskara, koja je ranije za The Telegraph sebe opisala velikim fanom kraljevske porodice, takođe je prokomentarisala princezinu video poruku na Instagramu, napisavši: „Vaša snaga i milost je nepokolebljiva, u mojim ste mislima.”

Ketrin nije bila jedina glumica koja je reagovala na princezinu objavu. Olivija Man je prokomentarisala video: „Hvala vam što ste pokazali kako je boriti se sa milošću i odlučnošću za sebe i svoju porodicu. Želim Vam sve najbolje.” U međuvremenu, Gvinet Paltrou je napisala: „Stub milosti i snage. Šaljem ljubav.", prenosi Hola!

Podsećamo, princeza od Velsa (42) je u petak podelila svoje novo zdravstveno stanje u ličnoj video poruci, otkrivajući da su postoperativni testovi nakon januarske abdominalne operacije ,,otkrili rak". Tip raka nije poznat.

02:16

OD OBIČNE GLAVOBOLJE UMIŠLJAJU DA IMAJU RAK! Zašto je HIPOHONDRIJA najteža za LEČENJE? Psihoterapeut Puretić: Sve počinje ODAVDE

(Espreso/najžena/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.