EVO ŠTA MOŽETE STAVITI U SMESU ZA PALAČINKE UMESTO JAJA: Genijalne zamene će ih učiniti VAZDUŠASTIM i ukusnim
Palačinke, Foto: Printscreen/Youtube/Najbolji domaci recepti

odlične su

EVO ŠTA MOŽETE STAVITI U SMESU ZA PALAČINKE UMESTO JAJA: Genijalne zamene će ih učiniti VAZDUŠASTIM i ukusnim

Kada se spremate da napravite savršene palačinke, ključni sastojak koji ne smete zaboraviti su jaja

Objavljeno:

Međutim, šta ako ste zaboravili da ih kupite? Ne brinite, postoje alternative koje vam mogu pomoći da vaše palačinke i dalje budu ukusne i vazdušaste. Pavlaka - tajna vazdušastih palačinaka Jedna od alternativa za jaja u testu za palačinke je pavlaka. Samo jedna kašika pavlake, na sobnoj temperaturi, može da zameni jaje i doprinese vazdušastoj teksturi palačinaka. Ova jednostavna zamena može biti spas u situacijama kada nemate jaja kod kuće, a želite da uživate u ukusnom obroku.

Palačinke
foto: Printscreen/Youtube/ Bokina kuhinja

Majonez - neobična zamena za jaja Da li ste ikada razmišljali o korišćenju majoneza kao zamene za jaja u testu za palačinke? Tri kašike majoneza mogu da zamene dva jaja, i što je najvažnije, palačinke će i dalje biti preukusne. Ova neobična zamena može doneti iznenađujuće dobre rezultate i učiniti da palačinke bude podjednako dobre, piše "Najzena".

Sos od jabuke - alternativa za dane posta Ako želite da napravite posne palačinke, možete koristiti sos od jabuke kao zamenu za jaja. Četvrtina šolje sosa od jabuke ili banane može zameniti jedno jaje u testu, pružajući vam mogućnost da uživate u ukusnim palačinkama čak i tokom posta. Ova neobična zamena može rezultirati kompaktnijim testom, ali sa jednako ukusnim rezultatom. Kada sledeći put budete spremali palačinke i shvatite da nemate jaja, imajte na umu ove alternative koje vam mogu pomoći da i dalje uživate u omiljenom desertu kod kuće.

BONUS VIDEO

03:31

OVO JE RECEPT ZA PRAVE SREMAČKE SALČIĆE! Posebnu slast im daje NEOBIČAN SASTOJAK po kome su ovi kolačići dobili ime

(Espreso/republika/Nevena Jakovljević/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.