EVO ŠTA BI TREBALO DA DODATE U PASULJ DA BI UKUS BIO JAČI I BOLJI: Za ovu BILJKU su ćule samo VRHUNSKE KUVARICE
Ilustarcija, Foto: Printscreen/Youtube/ kuhaj i peci

savet

EVO ŠTA BI TREBALO DA DODATE U PASULJ DA BI UKUS BIO JAČI I BOLJI: Za ovu BILJKU su ćule samo VRHUNSKE KUVARICE

Kao i kod pripreme mnogih jela i ovde su bitni začini, jer oni drastično poboljšavaju ukus jela

Objavljeno:

Kada spremate kuvani pasulj ili prebranca pored soli bitno je da dodate i nanu. Sveža je bolji izbor, ali može da prođe i sušena.

Kada spremate pasulj dobro je da ga krčkate u sosu od paradajza, a postoji jedan začin koje mnoge domaćice ne dodaju u jelo, a čini ga preukusnim.

Korijander
foto: Printscreen/Youtube/ Rasadnik Bugarski

U pitanju je piskavica, a i čubar je dobar izbor.

Poznato jelo će biti mnogo aromatičnije i lepše, a u mnogim nacionalnim kuhinjama dodaje se mešavina zdrobljenog semena slačice, korijandera i kumina. Ako pasulj koristite za salatu isprobavajte razne začine poput origana, majčine dušice ili mirođije.

Bonus video:

06:39

UKRAJINA TRAŽI SPAS I VOJNU POMOĆ OD BALKANA?! Analitičar: Dolazak Zelenskog u Tiranu u vezi sa potražnjom OVOG SPECIFIČNOG oružja

(Espreso/Krstarica/M.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.