SINOĆ NASTUPALA NA PESMI EVROVIZIJE KAO PRAVA RIBETINA A NEKAD IMALA 120 KILA: Pre 8 godina bila NEPREPOZNATLJIVA
Martina Vrbos, Foto: prinstcreen/instagram/martinavrbosoffiicial

PAŽNJA

SINOĆ NASTUPALA NA PESMI EVROVIZIJE KAO PRAVA RIBETINA A NEKAD IMALA 120 KILA: Pre 8 godina bila NEPREPOZNATLJIVA

Kako je otkrila za Informer Martina je otkrila autofagiju i na taj način je smršala 50 kilograma.

Objavljeno:

Martina Vrbos je hrvatska pevačica koja se takmiči na izboru za pesmu Evrovizije u Beogradu, čime je izazvala burne reakcije

Martina Vrbos je hrvatska pevačica koja se takmiči na izboru za Pesmu Evrovizije u Beogradu, čime je izazvala burne reakcije.

Njena karijera traje još od davne 1997. kada nastupa sa grupom "Putokazi", a od 2004. pridružuje se grupi "Let 3" kao stalni prateći vokal.

Martina Vrbos
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Široj javnosti postala je poznata nakon učešća u rijalitiju "Survivor". Tada Martina nije izgledala ni približno kao danas. Imala je znatno više kilograma i kratku plavu kosu. Jednom prilikom je priznala da se naglo ugojila posle prvog porođaja.

Martina Vrbos
foto: Printskrin: TV Prva

- Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Mahnito i histerično sam jela brzu hranu i pila gazirana pića u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma - priznala je Martina jednom prilikom.

Pošto je bila troma, osećala se loše i odlučila je da smrša.

Kako je otkrila za Informer Martina je otkrila autofagiju i na taj način je smršala 50 kilograma.

- Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osećam, imam mnogo više energije - kaže Martina.

Za Informer je otkrila da je smršala putem autofagije. Kako je ispričala za to je čula od prijatelja koji je na taj način smršao, a nije gladovao. Prvih dana joj je bilo teško da se privikne na ovaj način ishrane, bila je non stop gladna, ali kasnije se navikla i kako je objasnila oseća se bolje i ima više energije. U njenoj ishrani su dominirale namirnice poput ribe, potaža i salata i trenirala je makar tri puta nedeljno.

Po njenom sadašnjem izgledu vidimo da je dalo rezultat jer lepa Martina izgleda bolje nego ikad.

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

(Espreso/Najžena/Olja jelić/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.