OVAJ NAPITAK ĆE VAM POMOĆI DA SKINETE KILOGRAME: Skinite 10 kilograma u rekordnom roku
Napitak, Foto: Privatna arhiva

sjajno

OVAJ NAPITAK ĆE VAM POMOĆI DA SKINETE KILOGRAME: Skinite 10 kilograma u rekordnom roku

Verujemo da će nekome ovo pomoći, zato obratite pažnju

Objavljeno: 23:01h

Nutricionistkinja Sintija Sas, smislila je "čudotvorni" napitak koji će vam smanjiti struk. Štaviše, ona tvrdi da zahvaljujući njoj možete izgubiti čak 10 centimetara u struku za četiri dana.

Gojaznost je, kao bolest, klasifikovana tek u 21. veku. Sve veći broj ljudi, svih generacija, susreće se sa ovim problemom koji neretko može da postane i opasan po život. U želji da živote ponovo preuzmu u svoje ruke, mnogi se odlučuju na razne metode mršavljenja, a nutricionistkinja, baš kao što smo napisali, donosi još jednu u nizu. Evo šta je potrebno.

Napitak, Vitaminski miks
foto: Privatna arhiva

POTREBNI SASTOJCI

Osam čaša vode (250 mililitara čaše)

Jedan krastavac

Jedan limun

12 listova nane

Jedan komad svežeg đumbira ili jedna kašika đumbira u prahu.

Limun dobro operite, isecite na kolutove i stavite u vodu. Ogulite krastavac, iseckajte ga na kolutiće i takođe dodajte u vodu. Dodajte mentu i đumbir.

Sve dobro izmešati, poklopiti i staviti u frižider preko noći. Pijte tokom narednog dana, uveče napravite novu za sutradan.

Sas navodi da će ovaj sok pomoći u regulisanju varenja, snižavanju nivoa šećera u krvi, jačanju imunološkog sistema, zaštiti kardiovaskularnog sistema i poboljšanju kvaliteta kože i kose zbog vitamina C.

Važno je naglasiti da, ukoliko imate ili sumnjate da imate bilo kakve pretnje po vaše zdravlje, se obavezno posavetujete sa nadležnim i stručnim licem, pre nego se odlučite na ovakav korak.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.