NIKADA NISTE PROBALI SOČNIJI PILAV SA KOBASICOM: Olizaćete ŠERPU koliko je dobro, odmah pišite RECEPT
Ilustracija, Foto: Jelajelena Petrovic

recept

NIKADA NISTE PROBALI SOČNIJI PILAV SA KOBASICOM: Olizaćete ŠERPU koliko je dobro, odmah pišite RECEPT

Ako ne znate šta za ručak evo ideje

Objavljeno:

Ovaj recept morate znati!

Potrebno je:

  • 350 gr kobasica
  • 1 praziluk
  • mešano povrće sitno seckano
  • 100 gr opranog pirinča
  • suvi začin
  • ml biber
  • 1 krompir po želji
  • ulje
  • malo belog luka

Priprema:

U šerpu koja može ići i u rernu sipati ulje pa propržiti sečene kobasice. Dodati nasečen praziluk pa kad se malo izdinsta dodati seckano povrće koje imate.

Pilav
foto: Jelajelena Petrovic

Možete staviti iz kese smrznuto za rusku salatu, malo smrznute boranije i šaku kukuruza šećerca i po želji seckan krompir. Izdinstati malo, dodati suvi začin, ml biber, beli luk u granulama i na kraju opran pirinač.

Pilav
foto: Jelajelena Petrovic

Dodati vode da ogrezne i kuvati 5-6 minuta pa staviti u vruću rernu na 220 stepeni da se zapeče i tečnost ispari ali ostavite ga malo sočnog da ne bude sasvim suv.

Bonus video:

04:05

RUSIJU NE ZANIMAJU TERITORIJE, ZAUZIMAJU PRIRODNA BOGATSTVA UKRAJINE Stručnjaci bez dileme: Rusi su ozbiljno potcenili Ukrajinu

(Espreso/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.