JELENA ĐOKOVIĆ TVRDI DA NJENA DECA GOTOVO NIKADA NISU BOLESNA ZAHVALJUJUĆI OVOM DORUČKU: Mnogi Srbi to BACAJU
Jelena Đoković, Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

MORATE ZNATI

JELENA ĐOKOVIĆ TVRDI DA NJENA DECA GOTOVO NIKADA NISU BOLESNA ZAHVALJUJUĆI OVOM DORUČKU: Mnogi Srbi to BACAJU

Jelan Đoković otkrila koji je najzdraviji doručak za njenu decu

Objavljeno:

Devetogodišnji Stefan i šestogodišnja Tara, prema rečima Jelene Đoković, retko kad se suočavaju s problemima prehlade. Ključ ovog uspeha, kako tvrdi, leži u zdravom doručku koji ona pažljivo priprema.

Za prvi obrok dana koristi kokosovo mleko, u koje dodaje različite semenke - čia seme, semenke konoplje, maka i lan. Ove sastojke prethodno potopi u mleko prethodne večeri, a ujutru ih obogaćuje vanilom, svežim voćem i sveže ceđenim sokom.

Jelena je takođe istakla da su njeni mališani prešli na biljnu ishranu. Stefan je prvih godinu i po dana imao uobičajenu ishranu s mesom i ribom, da bi zatim prešao na biljnu ishranu, postižući odlično zdravlje.

Tara, s druge strane, oduvek praktikuje isključivo biljnu ishranu, i, kako ističe Jelena, nikada nisu imali problema sa njenim zdravljem. Dodala je da eventualne nutrijente koje deca mogu propustiti usled odsustva mesa i ribe nadoknađuju suplementima.

Bonus video:

01:42

AMERIKA RATUJE NA RAČUN IZRAELA, KAO ŠTO JE RADILA SA UKRAJINOM Branković bez dileme: Arapske zemlje nisu nasele na provokaciju

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.