JELENA ĐOKOVIĆ OD OVOGA POVRAĆALA 3 NOĆI I CELA SE OSUŠILA: Srbi to piju SVAKO JUTRO, a nisu ni SVESNI POSLEDICA
Ilustracija, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

jelena šokirala sve

JELENA ĐOKOVIĆ OD OVOGA POVRAĆALA 3 NOĆI I CELA SE OSUŠILA: Srbi to piju SVAKO JUTRO, a nisu ni SVESNI POSLEDICA

Jelena Đoković je od ovoga povraćala 3 noći

Objavljeno:

Jelena Đoković i njen način života često su izvor javnih polemika. Po mišljenju mnogih, principi kojih se pridržava su kontroverzni, a u najmanju ruku nekonvencionalni. Supruga Novaka Đokovića osvrnula se na jedno od najpopularnijih pića otkako postoji svet - kafu.

"Ne koristim kofein u bilo kom obliku. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa za većinu ljudi nije porok, ali za mene je porok sve što bi moglo da izazove zavisnost u meni od koje ne bih uspeo da se otarasim. Nikada nisam volela pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom", rekla je Jelena.

Kafa
foto: Printscreen/Youtube/kuhinjatanja

"Ako ne koristim kofein, da bih se opustila, održala fokus i ostala budna, koja je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Našla sam svrhu u promeni načina na koji razmišljam o hrani, vežbanju, zdravlju uopšte. Sve je imalo više smisla kada sam uložila više vremena da to bolje razumem".

Jelena Đoković
foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jelena je drugom prilikom otkrila da je probala kafu, ali pre mnogo godina.

"Nije mi se svidela. U stvari, posle toga sam povraćala celu noć. Probala sam i cigaretu, a onda sam povraćala celu noć. Probala sam alkohol, povraćla tri dana i za to vreme smršala četiri kilograma. Pokušala sam bar nekoliko puta, iskreno je rekla Jelena. Ovim su njeni dani isprobavanja "navika odraslih" završeni. Jelena kaže da nije mogla da se natera da joj se bilo šta od toga dopadne.

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.