SESTRA SRPSKOG POLITIČARA ZATRUDNELA U 48. PA DOŽIVELA HOROR PRED SAM POROĐAJ: Tragedija izbegnuta za dlaku (FOTO)
Emica Dačić, Foto: Printscreen/RTS

OBRATITE PAŽNJU

SESTRA SRPSKOG POLITIČARA ZATRUDNELA U 48. PA DOŽIVELA HOROR PRED SAM POROĐAJ: Tragedija izbegnuta za dlaku (FOTO)

Nakon što se povukla iz javnog života, Emica se posvetila porodici - u martu 2021. je u petoj deceniji, u 48. godini, rodila ćerku kojoj je dala ime Lenka. Porođaj je protekao u najboljem redu, a samo mesec dana ranije glumica se našla u opasnosti, kada je u blizini njenog stana u Beogradu izbio požar koji se brzo širio

Objavljeno: 09:48h

Glumica Emica Dačić publici je najpoznatija po ulozi u seriji "Porodično blago", gde je tumačila Zoricu, sekretaricu sudije Ljubomira Starčevića Risa, kog igra Branislav Lečić. Pojavila se u 28 epizoda, kao i u filmu "Tajna porodičnog blaga".

Glumila je i u filmu "Belo odelo", kao i u serijama "Stižu dolari", "Jelena" i "Miris kiše na Balkanu", a pamti je i pozorišna publika. Međutim, glumom je prestala da se bavi 2011. godine, kad se zaposlila u jednoj kompaniji. Emica je završila dva fakulteta - pedagogiju u Prištini i Akademiju dramskih umetnosti u Beogradu.

Nakon što se povukla iz javnog života, Emica se posvetila porodici - u martu 2021. je u petoj deceniji, u 48. godini, rodila ćerku kojoj je dala ime Lenka. Porođaj je protekao u najboljem redu, a samo mesec dana ranije glumica se našla u opasnosti, kada je u blizini njenog stana u Beogradu izbio požar koji se brzo širio.

Srećom, Emica, koja je tada bila trudna, kao i ostali stanari zgrade brzo su evakuisani, a ovaj događaj je okončan samo sa materijalnom štetom.

Emica Dačić
foto: Printscreen/facebook/emicadacic

Emica je, inače, rođena sestra srpskog političara i aktuelnog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, koji se u jednom intervjuu prisetio detinjstva i načina na koji su roditelji prehranjivali i školovali njega i sestru.

"Odrastao sam skromno i sa 15 godina se odvojio od kuće. Kako bi odškolovali mene i sestru Emicu, moji roditelji Desko i Jela sakupljali su pečurke i šipurak. Emicu su, uprkos ulogama, uvek gledali kao moju sestru", rekao je Dačić jednom prilikom.

Još fotografija Emice Dačić pogledajte u galeriji ispod.

00:49

ESPRESO TIKTOK: Golišave fotke Milene Radulović

(Espreso/lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.