FRIZERI OTKRILI KOJA FRIZURA ĆE BITI TOTALNI HIT U 2024. GODINI: Žene se već masovno šišaju OVAKO - svima stoji
Hajli Biber, Foto: prentscreen/instagram/haileybieber

budite savršene

FRIZERI OTKRILI KOJA FRIZURA ĆE BITI TOTALNI HIT U 2024. GODINI: Žene se već masovno šišaju OVAKO - svima stoji

Otkako je Hejli Biber još prošle godine skratila kosu i predstavila svoju verziju popularne frizure, bob je definitivno zadržao mesto omiljene frizure

Objavljeno:

Dolaskom nove sezone, pojavljuju se i zanimljive frizure koje će mnogi obožavati nositi ovog proleća. Tako se na društvenim mrežama nedavno pojavio takozvani "Hydro Bob".

Nezavisno od toga imate li ofarbanu kosu, ravnu ili kovrdžavu kosu, ova verzija bob frizure zasigurno će postati pravi hit tokom toplijih dana, a odličan je izbor za posebne prilike kada želite istaknete svoju posebnost. Bob frizure ne moraju uvek da se čini kao jednostavne i manje zabavne od ostalih trendi frizura, zapravo su vrlo svestrane jer se lako stilizuju. To je slučaj i sa "Hydro Bobom", naime on je zapravo sličan klasičnom mokrom izgledu kose, samo u bob verziji. "Wet look" kose popularan je među trendseterkama već duže vreme, a čini se da će tako i ostati.

S obzirom na to da ovaj izgled namenjen kraćoj kosi, vrlo ga je lako stilizovati, a za stilizovanje nije potrebno imati puno proizvoda. Takođe je odličan izbor kada kosa jednostavno ne sarađuje i priušti vam "bad hair day". Ključan deo ove frizure je da kosa izgleda mokro, ali i da ima visok sjaj. Pre korišćenja proizvoda, kosu je potrebno lagano pokvasiti i namestiti razdeljak po želji.

Prvi korak je stavljanje kreme za kosu kako bi ona bila hidrirana, a potom naneti silikonski serum/ulje za kosu. Ulje će kosi dati mekoću i sjaj. Nakon toga se nanosi gel u obilnoj količini koji će dodatno pojačati mokri izgled kose i omogućiti da sve stoji na svom mestu. Završni korak je upotreba spreja za sjaj kose koji će upotpuniti ceo izgled i pružiti izuzetan sjaj. U nastavku donosimo proizvode s kojima možete postići mokri izgled kose.

BONUS VIDEO

02:53

TOP 10 frizura Jelene Karleuše

(Espreso/najzena/Olja Jelić/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.