FRIZER OTKRIO ZAŠTO TRAMP ČESTO IMA DRUGAČIJU BOJU KOSE: Kad uđe u salon niko ne može da ga smiri - NEMA MU POMOĆI
Tramp, Foto: Profimedia

da li je ovo realno?!

FRIZER OTKRIO ZAŠTO TRAMP ČESTO IMA DRUGAČIJU BOJU KOSE: Kad uđe u salon niko ne može da ga smiri - NEMA MU POMOĆI

Za sve je krivo njegovo ponašanje

Objavljeno:

Donald Tramp ima krajnje nesvakidašnji imidž - od nebičnog tena do prave kameleon frizure pa se bivši američki predsednik u kratkom roku pojavi sa raznim nijansama kose. Kada se nedavno pojavio na sudu na Menhetnu, svi su primetili novu frizuru,a frizeri sad otkrivaju razlog tih čestih promena. Za sve je krivo njegovo ponašanje

"Frizeri se ljute na njega, ali to ne mogu da ispolje jer Donald Tramp ne može i ne zna mirno da sedi. Da bi dobio boju kose koju želi, morao da sedi mirno barem 30 minuta", rekli su izvori.

Prema njihovim rečima, boja kose Donalda Trampa menja se u zavisnosti od raspoloženja.

"Boja njegova kose može jako da varira od raznih nijansi plave pa sve do jarkonarandžaste, u zavisnosti od toga koliko dugo ga njegov frizer može naterati da mirno sedi i pusti boju da radi svoj posao", dodali su izvori.

Donald Tramp
foto: Printscreen/Tvitter/RichardGrenell

Otkrili su i ove detalje: "Prijatelji kažu da je toliko nestrpljiv da frizeru retko daje više od 30 do 45 minuta... A oni moraju da održavaju njegovu boju postojanom. Što im manje vremena daje, to mu je kosa više narandžasta jer treba vremena da dobije plave pramenove, kojima pokušava da održi mladolik izgled", piše Page six.

Donald Tramp ne podnosi da sedi sa farbom na kosi i stalno požuruje frizere, što sigurno ne važi za njegovu suprugu Melaniju Tramp koja uvek ima savršenu frizuru.

Teško da on ovih dana razmišlja o fizičkom imidžu jer je 26. januara porota u Njujorku donela presudu da on mora da isplati više od 83,3 miliona dolara zbog klevete kolumnistkinje E. Džin Kerol. Slučaj se odnosi na 2019. kada je on bio na čelu Amerike.

Prema toj odluci, Tramp, koji vodi kampanju za novu predsedničku kandidaturu, moraće da plati 18,3 miliona dolara na ime odštete tužiteljki čiji je ugled bio narušen i koja je doživela duševnu bol kao i 65 miliona dolara za sudske troškove. Tramp je presudu okarakterisao kao smešnu i najavio žalbu. Kerol je poručila da je odluka velika pobeda za svaku ženu koja ustane nakon poraza i istovremeno poraz za svakog nasilnika koji pokušava da blati i napada ženu.

BONUS VIDEO

02:53

TOP 10 frizura Jelene Karleuše

(Espreso/zenablic/Jelena Milenković/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.