MISICA SE SKINULA U MINIĆ, A CELULIT PRŠTI SA SVIH STRANA: Ima 92 kilograma i SAMOPOUZDANJE na MAKS
Ešli Grejem, Foto: prentscreen/instagram/ashleygraham

TOP MODEL

MISICA SE SKINULA U MINIĆ, A CELULIT PRŠTI SA SVIH STRANA: Ima 92 kilograma i SAMOPOUZDANJE na MAKS

Ona ne zna šta je sramota

Objavljeno:

Već je godinama na modnoj sceni, i reklo bi se da su se ljudi navikli na njen izgled, ali situacija je upravo suprotna.

Ešli Grejem, krupniji model, uopšte se ne obazire na to što joj stalno zameraju višak kilograma. Ona svakodnevno podseća žene da vole svoje telo, da je konfekcijski broj samo broj a ne životna odrednica, a sinoć je još jednom i dokazala.

Ešli je bila zvezda na Nedelji mode u Parizu na reviji modne kuće "Baldain".

Ultra moderna ljubičasta bunda, crne Gucci čizme i mini- haljina bili su dovoljni da bukvano svi te večeri gledaju samo u nju. Ešli se kako stvari stoje, ozbiljno spremala za ovu reviju i sve što možemo da joj kažemo je - svaka čast.

Stil Ešli Grejem izazviva kontroverzne komentare i uvek podigne veliku prašinu. Jednima se dopada njeno samopouzdanje, dok drugi skreću pažnju da, imajući u vidu broj njenih kilograma (92) ne bi trebalo da nosi ovako provokativnu garderobu.

Ograničavati nečiji modni izbor je prilično drsko i bezobrazno,a tu su i komentari da promovisanjem krupnog izgleda ugrožava svoje zdravlje i pritom šalje opasne poruke drugima da treba slediti njen primer.

Šta vi mislite o tome? Da li broj kilograma treba da određuje garderobu koju nosimo?

SKINULA SE SINDI MODELS I VRELIM KADROVIMA ZAPALILA MREŽE! Snimila svaki deo tela, a kada je okrenula ZADNJICU svi pali u TRANS:

00:26

SKINULA SE SINDI MODELS I VRELIM KADROVIMA ZAPALILA MREŽE! Snimila svaki deo tela, a kada je okrenula ZADNJICU svi pali u TRANS!

(Espreso/Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.