Ovi ljubavni SMS-ovi nikada nisu trebali da budu poslati! Kad ih pročitate, shvatićete zašto!
Foto: Shuterstock

blam do blama

Ovi ljubavni SMS-ovi nikada nisu trebali da budu poslati! Kad ih pročitate, shvatićete zašto!

Izdvojili smo ljubavne poruke koje niko ne bi želeo razmeniti s osobom do koje mu je stalo
Objavljeno:

Prijatelj si s bivšom? Da li to znači da ćete opet biti zajedno ili... (FOTO) (GIF)

Ona1: Ćao, nedostaješ mi :) Ona2: Ko je to? Ona1: Hmmm, tvoja devojka? Denis? Šališ se? Ona2: Ja sam Denisova devojka. Ona1: Šta?? Znaš šta, reci Denisu da je među nama gotovo. Ona2: Hoću.

foto: Profimedia

On: Možda usamljenost? Ali sada sam dobro. Videću te tada. Pretpostavljam da ne možemo razgovarati kao prijatelji pa je ovo zbogom. Možda ću te jednoga dana videti za stolom u restoranu u Francuskoj. Možda ćemo oboje biti s našim budućim porodicama. Nasmejaćemo se i mahnuti jedan drugom i otići svako svojim putem. Molim te, imaj dobar život. Ona: Jesi li ti to uzeo citat iz "Betmena" da raskineš sa mnom? On: Oprosti...

On: Hej, mislim da ovo neće ići. Raskidam s tobom. Ona: Ja sam ti supruga. Ne možeš baš raskinuti sa mnom. Živim u tvojoj kući. Mogao si otići na drugi kraj sobe i reći mi da želiš razvod. On: Uuups, oprosti. Ovo je bilo namenjeno nekom drugom. Ona: Aa ok :) Čekaj... ŠTA?

Ona: Ćao dragi! Ostaću duže na poslu večeras... :( On: Jesi li sigurna da ćeš raditi do kasno? Ona: Da, imamo popis. On: Mislim da si opet napolju s Markom i da me još uvek varaš. Ona: Ništa se ne događa! Razgovarali smo o tome. Ne mogu verovati da i dalje sumnjaš u mene. On: Preko puta sam kafića sa svojim šefom. Podigni pogled.

(Espreso.co.rs/ dnevnik.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.