Elektronsko remek delo stiže u BG: Ovo nije Apgrade, ovo je APAPgrade! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Promo

ovo morate da vidite

Elektronsko remek delo stiže u BG: Ovo nije Apgrade, ovo je APAPgrade! (FOTO)(VIDEO)

Jedna od najbitnijih figura evropske scene, Agoria, premijerno će nastupiti u Srbiji u petak, 16. decembra, u beogradskom Depou
Objavljeno: 17:56h

Dužnost remiksovanja shvata jako ozbiljno, što se može čuti u njegovim verzijama traka “Crystalised” Martine Topley-Bird i Marka Lanegana, kao i Mobyjevog “Almost Home”, dok je jedan od odgovornih za osvežavanje karijera Neneh Cherry i Petera Murphya.

Prekaljeni poznavalac miksa pokazao je svoje umeće u više navrata kroz Balance i Fabric kompilacije, dok je njegov „At the Controls“ dobio savršenu ocenu kod cenjenih Resident Advisor kritičara sa naznakom “jedan od najboljih miks albuma decenije”. Ono što je najinteresantnije kod ovog revolucionarnog miksa je do tada neviđeni i odvažni spoj bisera muzičkog izdavaštva kao što su tema filma "Mullholand Drive" i “Experimento” koji je potpisao Carl Craig, mešavina orkestarske kompozicije Raymond Scotta i minimala Onur Ozera, kao i kombinacija pesme Aphrodite’s Child “Loud Loud Loud” i semplova iz opusa grupe LCD Soundsystem.

foto: Promo

Agoria godinama ima veoma intenzivne turneje i njegov kalendar beleži nastupe od Tokija do Brazila, a pored vodećih festivala, na listi klubova nalaze se Berghain/Panorama Bar, Sub Club, Womb, Warung, Amnesia ili DC10 na Ibici, gde je ovog leta bio jedan od rezidenata Circoloco žurki, ali i redovan gost Mosaic i Ellum žurki Macea Plexa.

Nakon što se preselio na Ibicu 2013. godine, Fabio Florido je počeo da živi svoj san. Izdanja za Selected Records, The Triangle i Beat Therapy su mu pomogla da dobije potrebnu podršku istaknutih figura elektronske plesne scene (Dubfire, Luigi Madonna, Sasha Carasi), kako bi u jednom trenutku dobio potrebno priznanje od Richie Hawtina u obliku mentorstva i rezidenture naENTER.Space žurkama, te izdanja “be yOu” za kultni Minus. Awakenings, Sonus, Tomorrowland, EXIT, Sonar, Cocorico, Ambasada Gavioli, Cacao Beach i Barraca su samo neka od mesta koje je Fabio od tada posetio svojom muzikom, a mnoga ga tek očekuju.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.