LJUBI GA MAJKA! Legendarna Dara iz "Žikine dinastije" umrla je samo u filmu: Sada ima 83 godine i živi u Americi (FOTO)
Foto: Printscreen

ostala joj je harizma

LJUBI GA MAJKA! Legendarna Dara iz "Žikine dinastije" umrla je samo u filmu: Sada ima 83 godine i živi u Americi (FOTO)

Čuvena glumica Dara Čalenić (83), iako je imala blistavu karijeru na “daskama koje život znače”, postala je poznata i upamćena kao Žikina supruga, ali i po čuvenoj rečenici "ljubi ga majka" u serijalu filmova “Lude godine"
Objavljeno:

Iako dugi niz godina živi u Americi, glumica sa suprugom svake godine dolazi u Srbiju, kako bi prisustvovala Sterijinom pozorju. Iz Fondacije "Dare Čalenić", koju je glumica osnovala sa svojim suprugom, od 2004. godine ustanovljene su dve specijalne (novčane) nagrade za najbolju glumicu i glumca do 30 godina.

Dara je oduvek bila vedra, harizmatična, a svojim izgledom mamila je uzdahe mnogih.

foto: Printscreen

- Bila sam vrlo naočita ženska, svi su mi govorili da sam puna života, puna seksa, pa su se u autobusu malo stiskali oko mene i štipkali me. Sve to bilo je vrlo neprijatno, verujte. Kada publika daje toliko komplimenata, to je vrlo, vrlo neprijatno. Verujte - iskrena je bila glumica u jednom intervjuu.

Neke od Darinih najpoznatijih uloga su u ostvarenjima "Pop Ćira i pop Spira", "Vruć vetar", "Lude godine", "Kamiondžije", "Silom otac", "Put oko sveta", "Gospođa ministarka".

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.