EVO KAKO DANAS IZGLEDA KUĆA "POLICAJCA SA PETLOVOG BRDA" Otišli smo tamo i ZANEMELI (FOTO)
Policajac sa Petlovog brda, Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/KLASIKTV1, Espreso

DA LI STE ZNALI

EVO KAKO DANAS IZGLEDA KUĆA "POLICAJCA SA PETLOVOG BRDA" Otišli smo tamo i ZANEMELI (FOTO)

Nećete verovati kako ova kuća sada izgleda

Objavljeno: 16:04h

Kao i svaki put, ekipa Espreso portala obilazi mesta gde su nekada snimane kultne serije, kojima se i danas raduje cela Srbija.

Posle Ranča prokletih i kuće u kojoj su nekada živeli Golubovići iz "Srećnih ljudi", otišli smo do one koju je nesumnjivo upamtio svako, zbog simpatičnog razgovora Boškovog sina Davida sa psom koji je stražario.

Policajac sa Petlovog brda
foto: Youtube

Naime, bili smo do kuće u kojoj je u seriji "Policajac sa Petlovog brda" Boško (Ljubiša Samardžić) bio zatočen kada je spasio nesrećnu porodilju sa zgrade porodilišta. Nekoliko dana proveo je u podrumu kod njenog oca (Živojina Milenkovića), a Smiljka (devojka koja je kasnije tvrdila da je dete njegovo) davala mu je kroz rešetke prozora hranu kako bi preživeo.

Naime, kuća se nalazi u ulici Braće Lukića u Železniku, a kao što možete videti po fotografijama, dosta se promenila.

1 / 4 Foto: Espreso

Promenila se i sama okolina ove kuće. Mnogo je stambenih jedinica izgrađeno oko nje, a do same kuće se ne može dopreti zbog postavljene ograde. U toj kući, kako saznajemo, ne živi niko, ali se vidi da je dobro očuvana, te pretpostavljamo da neko sa vremena na vreme ipak boravi u njoj.

Sećamo se svi scene kada mali David (Boškov sin) razgovara i mazi psa vučjaka preko ograde, kako bi ostali članovi porodice uspeli da uđu u dvorište i spasu svog oca.

Kuća
foto: Espreso

Pogledajte jednu od scena iz te kuće:

Prisetimo se, kuća u kojoj je on živeo sa mališanima, SRUŠENA JE.

Kratak opis serije:

Policijski inspektor Boško Simić, ima petoro dece i četiri žene.

Spretan u akcijama, neobičan otac i „majka“ svojoj deci, neponovljiv svojim bivšim i budućim ženama. Sve njegove bivše supruge su vrlo uspešne poslovne žene, a njihove karijere ne ostavljaju nimalo vremena za porodični život, dok Boško sa svojom decom živi u kući na Petlovom brdu.

Vremenom njegov profesionalni život trpi jer njegov šef ne želi da toleriše stalna zakašnjenja i izostajanje sa posla.

Život njegove neobične porodice pun je komičnih situacija, ali porodična ljubav pomaže da se uvek i iz svake situacije pronađe najbolji izlaz.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.