SVI MASOVNO GUGLAJU OVAJ TRIK ZA ČIŠĆENJE ZIDOVA: Toliko je jednostavno i jeftino da ćete ODMAH ISPROBATI
Ciscenje zidova, Foto: Printscreen/Tiktok/thebigcleanco

MORATE ZNATI

SVI MASOVNO GUGLAJU OVAJ TRIK ZA ČIŠĆENJE ZIDOVA: Toliko je jednostavno i jeftino da ćete ODMAH ISPROBATI

Da li znate koliko često i kako bi trebalo da čistite zidove? Ekspert nam otkriva ovu tajnu:

Objavljeno:

Malo je poznato da bi zidove trebalo osvežavati i čistiti svakih šest meseci, kako bi vam izgledali sveže i okrečeno! Ekspert za čišćenje za Dejli Mejl takođe govori da bi ljudi koji imaju malu decu i kućne ljubimce trebalo da čiste zidove jednom mesečno.

@thebigcleanco Wall cleaning - i make it look easy but its one of the toughest jobs on a cleaner’s body! #wallcleaning #forallaustralia ♬ original sound - The Big Clean Co

U videu na Tik Toku, ekspertkinja briše ceo zid dugom krpom za prašinu, vertikalnim potezima gore-dole po zidu. Tvrdi da je važno da redovito proveravate krpu da vidite kada je treba istresti ili zameniti kako se prašina ne bi ponovo vraćala na zid. Zatim napuni sudoperu višenamjenskim sredstvom za čišćenje i vodom, i u njega umoči perač za prozore kojeg dobro ocedi.

Nakon toga, umoči čistač za prozore u rastvor sredstva za čišćenje i vode, i jače istrlja mrlje i ogrebotine na zidu, te područja oko prekidača za svetlo, štokova i zidova koja su izložena masnoj prljavštini, jer je za njih potrebno više od samo suvog brisanja. Nakon toga ispere čistač u u čistoj vodi i ponovo pređe preko istog područja.

Upozorava i da pazite da ne navlažite zid ili ga pregrubo izribate. Rad odozdo prema gore može zvučati kontraintuitivno, ali na taj način sprečava se stvaranje pruga ili prljave vlage koje bi kapale niz zid. Objasnila je i da biste trebalo da budete oprezni s tim što koristite za čišćenje i da ne koristite pregruba sredstva, jer biste tada mogli da oštetite boju zida.

A ovde pogledajte natalnu kartu Vladimira Putina:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.