RENOVIRALI SU KUĆU, PA ISPOD TEPIHA NAŠLI STRAVIČNO OTKRIĆE: Kada su videli šta je tamo, ZALEDILI SU SE (VIDEO)
Kuća, Foto: Prntscreen TikTok/hausofaquarius

JEZA

RENOVIRALI SU KUĆU, PA ISPOD TEPIHA NAŠLI STRAVIČNO OTKRIĆE: Kada su videli šta je tamo, ZALEDILI SU SE (VIDEO)

Ono što muž i žena nisu očekivali je da će u zabačenoj prostoriji ispod tepiha pronaći mrlje od krvi!

Objavljeno: 18:14h

Bračni par iz Solt Lejk Sitija u SAD rešio je da renovira svoju kuću, staru čak 110 godina. Kada je su podigli tepihe sačekalo ih je veliko iznenađenje.

Nisu očekivali da će pronaći mrlje krvi.

Kuća
foto: Printscreen TikTok/hausofaquarius

– Danas smo pocepali tepih star koliko i sama kuća i otkrili smo da se na njemu nalaze crvenkaste fleke, nalik na krv. U početku nismo bili sigurni od čega su mrlje, ali nekako se jasno ukazivalo da je krv, a ne recimo vino. I to poveća količina krvi – rekla je žena u snimku na TikToku.

@hausofaquarius Reply to @house.ofthe.rising.sun The officer said she would check for any cases linked to the house before testing anything #foryou #crimetok ♬ Pink Soldiers - 23

Paru je pozlilo zbog ovog otkrića, a potom su pozvali policiju.

– Policajac nam je potvrdio da je to najverovanije krv, ali je naglasio da bez forenzičara i zvanične provere ne može da zna da li je ljudska ili pripada životinji – rekla je žena u snimku koji je pogledalo više od pet miliona ljudi.

Kako su lokalni policijski zvaničnici mužu i ženi rekli da ipak neće slati forenzičare jer u toj kući nikada pre nije prijavljena nikakva sumnjiva aktivnost niti postoje podaci o zločinu, žena je rekla da će muž i ona o svom trošku proveriti o čemu se radi i da će i tada okačiti novi snimak.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media