KOSA SE POSLE OVOGA NE MASTI I RASTE KAO LUDA: Frizerka otkria trik koji će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)
Frizer, Foto: Profimedia

GLEDAJTE SAMO

KOSA SE POSLE OVOGA NE MASTI I RASTE KAO LUDA: Frizerka otkria trik koji će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

Masaža i četkanje mogu učiniti da izgleda besprekorno; i da se pranje odloži za jedan dan

Objavljeno:

Sledeći put kada utvrdite da vam je kosa masna i da morate da je operete, isprobajte tretman koji traje samo deset sekundi, a navodno će vašu kosu učiniti mekom i smanjiti prekomernu proizvodnju sebuma na koži glave.

Bivša frizerka @ami sa svojih 145.000 pratilaca na TikTok-u deli tajne prelepe kose koju je sakupila tokom svog rada i savetuje da nežno masirate celo vlasište nekoliko sekundi pre pranja kose.

Polako pređite rukama preko cele glave, pazeći da ne zapletete kosu između prstiju i previše ne povučete pramenove“, kaže Ejmi. Onda, nastavlja, uzmite četku; najbolje sa mekim ili mešovitim čekinjama, i četkajte od korena do vrha dok nanosite ulje za kosu po celoj dužini.

Trebalo bi, kaže, brzo da primetite manje suvih krajeva i veći volumen, a u zavisnosti od tipa vaše kose, masaža i četkanje mogu učiniti da izgleda besprekorno; i da se pranje odloži za jedan dan.

– Ako se uradi pravilno, masaža će smanjiti proizvodnju masti, ali i podstaći protok krvi i time ubrzati rast kose – dodala je ona. "Ovo mi je trebalo!" napisala je jedna zahvalna korisnica, a druga je dodala da to radi već neko vreme i da joj je kosa zaista lepša i manje masna. "Čak i ako ne vidite brži rast i veći sjaj preko noći, nežna masaža je fantastična i samo gledanje me opušta!" rekla je.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.