ANA JE SMRŠALA PREKO 150 KILA IZ CUGA: Muškarci bulje u nju zbog izgleda, ali zbog ovoga ne može sebe da pogleda
Ana smršala, Foto: Printscreen/Youtube/tlc

POGLEDAJTE!

ANA JE SMRŠALA PREKO 150 KILA IZ CUGA: Muškarci bulje u nju zbog izgleda, ali zbog ovoga ne može sebe da pogleda

- Smršala sam 152 kilograma da bi moja deca bila ponosna

Objavljeno:

Ogroman gubitak kilograma može da promeni život, posebno kada težina u velikoj meri ugrožava vaše zdravlje.

Majka iz Nju Džersija, koja je odlučila da smrša zarad svoje dece, mrzela je svoj izgled nakon što je smršala 152 kilograma. Kako kaže, nije mogla da se pogleda u ogledalo.

- Smršala sam 152 kilograma da bi moja deca bila ponosna, ali mrzim kako mi telo sada izgleda, još uvek ne mogu da podnesem da se pogledam u ogledalo - kaže dvadesetosmogodišnja Ana.

- Ana se bori sa kilažom od svoje četvrte godine. Probali smo sve, išli kod raznih doktora, ali je ona postajala sve veća i veća. B

Bilo je to frustrirajuće za sve nas - rekla je njena majka za The Sun. Nakon što je dostigla najveći broj kilograma koji je ikada imala, bila je u veoma lošem stanju i psihički i fizički, pa je odlučila da skine višak kilograma.

„Gubitak težine je u početku bio veoma spor, ali hodanje je pomoglo da se ubrza“, rekla je Ana. Kada je konačno dostigla željenu težinu, nije bila srećna koliko je očekivala jer je ostala sa ogromnom količinom viška kože. "Osećam se odvratno i mrzim svoje telo. Svi mogu da vide kako mi se trese koža na rukama i nogama. Koža na stomaku visi na nekoliko mesta", rekla je ona nakon što je smršala.

Ana je toliko mrzela svoje telo da je njeno psihičko stanje bilo jednako loše kao kada je imala 152 kilograma više. Kada je imala operaciju uklanjanja viška kože, konačno je dobila telo kakvo je oduvek želela i pravi rezultati njenog gubitka težine su konačno bili vidljivi. "Totalno sam zapanjena kako mi sada izgleda telo", tvrdi Ana, a njena mama je srećna što sada može da izađe i zabavi se sa ćerkom koja se više ne stidi da nosi kupaći kostim.

Bonus video

03:14

TOP 10 ESTETSKIH TRANSFORMACIJA NA ESTRADI! Ove poznate ličnosti su operacijama i silikonima promenile LIČNI OPIS

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.