AKO VIDITE ŽABU U DVORIŠTU TO ZNAČI SAMO JEDNO: Kada pročitate OVO, poželećete je U SVOJOJ BAŠTI
Žaba, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

AKO VIDITE ŽABU U DVORIŠTU TO ZNAČI SAMO JEDNO: Kada pročitate OVO, poželećete je U SVOJOJ BAŠTI

Kineski simbol bogatstva koji donosi novac i bogatstvo u našoj kući. Feng shui žaba.

Objavljeno:

Vrlo često obraćamo pažnju na znakove na životnom putu. Iako je daleko od toga, uvek može dati objašnjenje za jedan ili drugi događaj ili znak, ali još uvek pokušavate da izvučete iz takvih trenutaka maksimalno pozitivnog i nečeg dobrog. Ali ako je kuća prekrila klizavu, zelenu i neugodnu za izgled žabe, je li vrijedno privlačiti takav znak na dobre znakove?

Žaba donosi dobre znakove

Odgovor je nedvosmislen - vrijedi, jer žaba u kući - znakovi su vrlo dobri i dobri, pa je važno da znaju čak i oni koji ne žive u području gdje ima puno žaba. Feng Shui veoma preporučuje za "smještaj" u kući.

Bez obzira koliko je paradoksalno zvučao, ali žaba simbolizira dobrobit, bogatstvo i bogatstvo, sreću i mir. To je, sve češće u suvenirnicama prodaje najrazličitije figurice za žavke sa novcem u ustima i iako bi se odabirom takvog simbola trebalo pridržavati određenih pravila, ali još uvek mnogo "efikasno" postoji živi žaba ako je ona slučajno posterila kuću.

Vjeruje se da je žaba u kući neophodna za glačanje češće (čak i nestvarno), tada će novac uvijek naći u kući.

Gost se pojavio u kući ukazuje na povećanje bogatstva ili njegovog primitka u bliskoj budućnosti.

Žena, Žaba
foto: AP

Žaba u kojem se nijedan slučaj ne može izbaciti iz kuće. Ovaj neočekivani gost trebao bi imati toliko koliko je željela, ali poželjno je napustiti vrata kući na otvorenom - sama se nalazi put. Ako još uvek žaba ne može pronaći izlaz iz kuće, onda biste pažljivo uhvatili, napravite želju i otpustite ulicu.

Veruje se da krastača donosi s njim dobro i dobro. Ovo je vrlo dobro udubljeno stvorenje, iako hladnokrvno, jer, u stvari žaba ne može doneti nikakvu štetu. Vrlo dobar znak - žaba surfanja ispred mladena. To knov blagostanje i prosperitet, razumevanje i odanost. Vrlo dobro potpiši izgled žabe u kući za one koji u kući često žive uvredljive, postoje svađe i neslaganja. Žaba uzima sve nesporazume s njim, a samo mir i mir lišće u kući.

U vreme odlaska, nečiji rođeni i bliski mu u džepovima uložio je malu drvenu žabu, kao vrstu odbrane iz svega lošeg, što bi se moglo dogoditi na putu. Žaba u kući je vrlo dobar znak, ali se odnosi na takav znak neophodan s poštovanjem i strpljenjem, tada će se svi očekivanja od slučajnog gosta opravdati.

Znate li mnogo slučajeva kada je žaba u kući izazvala više pozitivnih emocija. Poželjno, ovo stvaranje izaziva osećaj gađenja i škakljivosti. Nesumnjivo su ljudi koji vole žabe i rado će komunicirati s njima.

(Espreso/travelerscoffee.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.